A Blikk.hu számolt be róla, hogy a 24.hu birtokába került egy hangfelvétel, amit a napokban rögzítettek Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 5-ös számú választókerületében az MSZP és a Demokratikus Koalíció közös kitelepülésén.

A Fidesz szavazókkal segíti az MSZP előválasztási jelöltjét egy hangfelvétel szerint
Fotó: Pixabay

A két párt a szocialista Papp Ildikónak gyűjtött aláírásokat az előválasztásra Mátészalkán, amikor egy érdeklődő a helyi viszonyokról faggatta a DK aktivistáját, és a beszélgetésről hangfelvételt is készített.

Ezen az hallható, ahogy a DK-s Jakab Tímea arról beszél: a Fidesz segíti az előválasztáson a DK által is támogatott MSZP-s jelöltet, méghozzá úgy, hogy a kormánypárt mozgósítja a szimpatizánsait, hogy a Jobbik és az MSZP jelöltje közti ellenzéki előválasztáson a szocialista politikusra voksoljanak.

Akik velük (a Fidesszel – a szerk.) szimpatizálnak, azokat beküldik az előválasztásra, hogy szavazzanak dr. Papp Ildikóra

– közölte a DK tagja, amikor kissé értetlenkedve azt kérdezték tőle, hogyan tudna besegíteni a Fidesz az előválasztáson.

Jakab Tímea arról is beszélt, hogy a választókerületnek és a Fidesznek is az az érdeke, hogy Földi István, a Jobbik jelöltje veszítsen. A térség országgyűlési képviselője a kormánypárti Kovács Sándor, akivel kapcsolatban gyanús európai uniós támogatásokról, valamint őt érintő nyomozásrólis beszámoltunk már.

Uniós pénzekre pályázott, sikerült. Most miért ne sikerülne, ha olyan helyen ül? A Fidesz van hatalmon, természetes, hogy a saját embereit támogatja

– mondja az elnyert támogatásokra utalva a DK tagja a hangfelvételen.

A felvétel itt hallgatható meg.

Forrás: Blikk.hu, 24.hu
Címlapkép: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@KisTehén: Pont az a gond vele amit elmondanak. Béla a térdét csapkodja, hogy naugye megmondtam és tessék. Ez a gond vele.

És az csak természetes, hogy ha a fidesz ban hatalmon akkor ott senki más nem rúghat nadrágba csak a fidez. Kész keszet mos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.