Nincs mese, Kolompár Orbán hosszas hallgatás után visszatért a köztudatba. Újult erővel veti bele magát a gaz rasszisták elleni küzdelembe.

Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
latorkuvasz
"Én úgy gondolom, ha valaki azt mondja magáról, hogy szeret dolgozni, az hazudik!"

no comment
zsolti
ez legalább akkora általánosítás, mintha azt mondanám, hogy minden cigány vezető egy ordas nagy fasz, és csak a lenyúlható pénz reményében tesznek úgy, mintha tudnának legalább kettőig számolni.
nanena
Szerintem meg ebben az egy mondatában igaza van. Ha vki szeret dolgozni, az már inkább a hobbija. A különbség tőlük egyszerűen az, hogy a mi társadalmi kultúránkban az van, hogy csak azt a pénzt költhetem el, amit munkával megkerestem. Ez nem szeretem-nemszeretem kérdése, hanem az emberi élet realitása.
nanena
@latorkuvasz: Erre utaltam. Mert neked ez már inkább a hobbid. Szerencsés vagy ebből a szempontból. Erre szokták mondani, hogy neked kellene fizetned azért, mert munkaidődben űzheted a hobbidat.:)
Ha valaki nem szereti a munkáját, attól még tisztességesen elvégezheti, sőt elégedett is lehet vele.
Én azt mondtam, Kolompár egy mondata, kiragadva környezetéből, akár még igaz is lehet. Az élet azonban nem olyan, hogy mindig csak azt csináljuk, amit szeretünk.
latorkuvasz
@nanena: értelek, de nem erre gondoltam

én másképp fogom fel. amikor dolgozom, olyankor az életemet csinálom. ha robotolok, akkor is az életemet csinálom, épp a szükséges javakat próbálom vele előteremteni

lényeg, hogy este elégedett fáradtsággal dőlhetek az ágyba, bármilyen patetikusan hangzik is ez..

azannya, nem is tudom hogyan mondjam el....
Mereszanh
Én is szeretek dolgozni! De a hobbim teljesen más.
nanena
@latorkuvasz: Akkor lehet, hogy a ti munkátokat én is kedvelném, s lehet, hogy ti sem az enyémet. De ettől még én is eshetek elégedett fáradsággal este az ágyba. Egyszerűen én megkülönböztetem a szeretni és elégedettnek lenni érzéseket. Mondjuk, akkor, hogy kedvelem. Pl. szeretnék ebben a pillanatban egy trópusi szigeten heverészni a vakító napsütésben. Ehelyett mindjárt ki kell menni a hóesésbe, sárba fizikai munkát irányítani.
De eltértünk a témától.
zsolti
@nanena: na de kolompár orbán nyilván nem ilyen átvitt értelemben magyarázta a dolgot, elég csak a korábbi kinyiltakozásait megnézni, rögtön látszik, hogy neki konkrétan nincsen agya, azért beszél hülyeségeket. kár mögöttes tartalmat keresni.

amúgy ha valakinek a munkája egyben a hobbija is, az csak egy plusz, de ettől még szerethet dolgozni, úgy általában. mert lehet, hogy otthon, hétvégén azért nem fröccsöntene kis műanyag csavarokat, de bent, a szalag mellett jó a hangulat, jó a közösség, meg is fizetik, meg olyan a mentalitása is, hogy szereti ha csinálhat valamit, nem pedig az állam tartja el. miért olyan hihetetlen ez? :) az a baj, hogy itt tartunk: hihetetlen, ha valaki szeret dolgozni. ez a tuskó meg még rá is tesz egy lapáttal, "hülye aki dolgozik".
antonka
meg is látszik rajtuk, hogy az a véleményük, hogy hülye aki dolgozik, velük csak nagyon-nagyon ritka és véletlen esetben fordul elő, mert minek is szokna rá a munkára, mikor nekik minden hivatalból jár, munka nélkül.
ugyeugye
@zsolti: kolompár és az átvitt értelmű gondolkozás??? bruhahaha! :D
tiéd a kupa

amúgy én a munkámat is szeretem, meg a hobbimat is szeretem :)))
antonka
kolompár orbán várjon még egy kicsit, és fábrival együtt üldögélhet a tron lépcsőjén, ha I.Orbán vitya trónra lép. addig is beszéljünk arról, hogy hova lett a zsozso, amit a parlamenttől kapott a népe, és ami kézen-közön eltünt. vagy ez nem izgalmas dolog, birósági eljárás van ellene, akinek vaj van a fején ne álljon a napjra, huzodjon az árnyékba.
5hazi
Egyszerüsitsünk. kolompár és a gondolkodás???!!
zsuci
Hogy ki szeret dolgozni? Kérdés hogy mit dolgozik....Egy jó kis meleg irodában biztosan jobb és mint szalag mellett nyomni a melót,fillérekért talán hobbiból? na?....
furfang
Én szeretek dolgozni, része a létemnek. A semmittevés megöli a testet és a lelket is. Kolompár nem adhat mást, mint lényege a költővel szólva.
nanena
Van, aki a munkáján keresztül valósítja meg önmagát, s így élete célja és értelme a munka önmaga lesz. Van aki a célt máshova helyezi, s ennek magvalósításához a munkát eszköznek tartja. Egyik sem rosszabb a másiknál.
luciferi
Azt elfelejtették kommentálni, hogy mindezt reggel,
borotválkozás közben, a tükörbe nézve, saját magának
monológizálta. Életében először igazat beszélt.
És lehet, hogy utoljára.
tunde04
hívjátok már meg ide a Propellerre ezt a kolompár orbáncot. majd én elkenem azt a cigány fajtáját. majd én elmagyarázom neki, h cigánybűnözés létezik, a rasszizmus jelenlétét meg ők találták ki, h elkenjék a sz@rt!!
fmikee
@boki: Ez jó. Valódi?

@nanena: Nem kell ezt túllihegni. A fickó egy köcsög. Ilyenek is vannak. "Egyik sem rosszabb a másiknál." ;)

Aki meg nem szeret dolgozni azt kényszermunkára kellene ítélni. Hátha megszereti...
adsl70
Minnel tobb botrany alakul annal jobban " szukseg" van a fajvedokre... Magyaran tobb tamogatas, tobb love..stb.
Neha olvasok mas forumokon olyan elvetemult velemenyeket amik arra utalnak, hogy a legtobb problemet megrendelesre (hazai) palyan oldjak meg....
boki
@fmikee: Igen, myvipről van a Sztojka família másik tagjáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.