Két választásunk van. Gyurcsány vagy Orbán. Ilyen szegényes a kínálat?! Egyikben sem bízunk, egyiket sem tartjuk arra méltónak, hogy vezessen bennünket. Mégis választanunk kell, egyik vagy másik. Az aktuális vezérrel mindig elégedetlenek vagyunk, és az előzőt sírjuk vissza. Úgy vagyunk ezzel is, mint régen a szilveszteri kabaréval.

Forrás: nanena.blog.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsuci
Köszönjük ebből a kínálatból nem kérünk,legalább is én nem
furfang
Az SZDSZ elintézte, hogy ezzel a "kínnal" kedves Nanena és zsuci nem kell szembenézni. Marad Gyurcsány és pártja, a segédmotoros MDF-el és SZDSZ-el. Egyébiránt aki még ma is azon hezitál, hogy Gyurcsány vagy Orbán ( tekintetbe véve a múltat és a jelent ) az még mindíg a jelenlegit fogadná el inkább, mint a FIDESZ-t. Ha nem így lenne, a kérdés el sem hangozna.
( megjegyzem elég rossz ízlésre vall a választás. Ezt a 2002 óta eltelt idő bebizonyította sajnos.)
zsuci
@furfang: Hát neharagudj, én a jelenlegit sem kívánom,de hozzáteszem az előzőt sem,valóban rossz izlésre vall de sajnos semmisem múlik már rajtunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.