Pétervására fideszes polgármestere, Eged István a Telexnek mondta el, hogy miért szeretett volna szavazni az előválasztáson.

Ez a fideszes polgármester elmondta, miért akart szavazni az előválasztáson

Fotó: Pixabay

Ez ugye azért is érdekes, mert a fideszes politikusok általában színjátékként, bohózatként beszélnek az előválasztásról, ehhez képest a polgármester nagyon is komolyan veszi azt. Így nyilatkozott Eged István: 

"Kisváros vagyunk. Pontosan tudom, kik szavaznak ellenünk, azt is tudom, kik jelentek itt meg. (…) Én szívesen leadtam volna a szavazatomat, a mellé járó nyilatkozatot viszont nem írtam alá, mert nem értettem vele egyet, ezért nem is szavaztam."

Majd így folytatta a polgármester:

"Úgy gondoltam, ha egy ellenzéki miniszterelnök-jelölt fogja megnyerni a választást, ami előfordulhat, akkor abból a hat jelöltből lesz olyan, aki talán képes vezetni az országot. És lesz olyan, aki teljesen alkalmatlan. Több ilyen van. Ha már itt esetleg választani kell, és az ellenzék fog nyerni, akkor mindenképp olyan miniszterelnökre van szükség, akinek valamilyen képessége van az ország vezetésére."

Forrás: Telex.hu, 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
MZP tűnik a legalkalmasabbnak, ő látja a többiek populista ígérgetéseinek a fonákját is
Aki Én
Nyilvánvaló, bár kevesen értik, pláne a fideszesek, hogy az előválasztás nem kormányfő választás. És ha tényleg ellenzéki nyer, mindenki érdeke, hogy a legalkalmasabb nyerjen.
Párdon, ez nem igaz. A fidesznek érdeke, hogy a legalkalmatlanabb nyerjen.
KisTehen
@Aki Én: de ehhez minek 3 forduló? :D
Aki Én
@KisTehen: ...esély, hogy megértsétek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.