Máshol balesetek, vagy más okok lassítják a haladást. Viszont az M0-s déli részén a hárosi Duna-hídon megnyitották végre a korábban lezárt sávot, így az M1-es autópálya irányába négy sávon lehet közlekedni.

Az Útinform hétfő reggel 7:12-kor kiadott összesítése szerint a következő a helyzet az utakon:

- A 4-es főúton Debrecen közelében, az M35-ös autópályánál egy személyautó és egy tehergépkocsi ütközött össze. A 217-es km-nél, a négysávos szakaszon két sávot lezártak, rendőri segítséggel irányonként egy-egy sáv járható.

- A 21-es főúton Tar és Mátraverebély között, a 37-es km-nél egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A Salgótarján felé vezető oldalon a külső sávot lezárták.

Torlódás van két Budapestre bevezető főúton is

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Erős a forgalom a főváros felé vezető főbb útvonalakon. Torlódásra készüljenek az M3-as autópályán az M0-s csomóponttól, valamint a 10-es főúton az ürömi korforgalomnál.

- Az M3-as és az M30-as autópálya csomópontjában, még tegnap (vasárnap) délután egy kamion a védőkorlátnak ütközött. A Miskolc felől érkezők a Nyíregyháza felé tartó csomóponti ágon továbbra is csak útszűkület mellett tudnak felhajtani az M3-asra. A kamion műszaki mentése ma napközben várható.

- Az M5-ös autópályán Ócsa és Újhartyán között, valamint Kecskemét és Városföld között több szakaszon is burkolatot javítanak majd. Reggel 7 órától 16 óráig mindkét oldalon a külső sávot lezárják.

- Budapest felé, Kistelek térségében a 134-es és a 133-as km között a zajvédőfalat javítják. Ott 8 órától délután 4-ig csak a belső sávot használhatják majd az autósok. (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

- Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé a Deák Ferenc (Hárosi) Duna-hídon szombaton megnyitották a korábban zárva tartott külső sávot, így ismét négy sávon lehet közlekedni az M1-es autópálya felé is.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.