"Anonymus Tóni egyre szánalmasabb. A ma napvilágra került hangfelvételen az a nagy leleplezés, hogy én az óbudai Mókus utcai általános iskolába jártam. Pedig mennyit próbáltam titkolni ezt az információt! " - kezdte reakcióját Szabó Tímea közösségi oldalán a csütörtökre rendelt álarcos pasas epizódjából.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Megpróbálták lekoppintani az ördög ügyvédjét, de igen csak szánalmasra sikerült ez a vergődés nap mint nap.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@kula: @kula: de maga csak 1 rakas szxr ? mint @kissé felnőttem: ?
durbincs
@Eladott Ország: 50iq-s irástudatlan ? maga szedi rendesen a piruláit ? csilletöcskölő ? mint ez az ávos @RonaGyuri: ? vagy @Lepényleső: aki @csak húgy...: ? a nyomikról @simmering73: @bakcsubakka: @simmering73: ne is beszéljünk ? és itt van + ez a @namihami: + @Gauntlet: az északi oláh tárna nagyjai ?
Sámannus
Én is láttam ám amikor egy mókus a fenyőtobozt ledobta a fáról. Kérdeztem is egyből mit dobálsz te mókuc koma, csak nem az usákor üzenetét fejted ki? Debizony aztatatat! És vígan elfutott.
Szakasztott így történt
durbincs
@Aki Én: elökaparták magát is a köztudott értelmi fogyatékost ? mint a térdig gumicsizmás bárányeröszakoló ???@Emmersson71: .t aki @Sámannus: ?
durbincs
@Eladott Ország: @RonaGyuri: @Sámannus: @dr préditákor: maguk mint bérmocskolok nem is értik ?
durbincs
@simmering73: Csak mert maguk Csilletöcskölés után a sinekhez simulnak ? igaz @orsos vendel: @Horizont: @colibri: ?@Gauntlet: @Gazella: @nemkati: @Eladott Ország: @tudode: @csak húgy...: @Yoda69: + ez a general hülye @odst: ? aki @surdilloFUJT: is @kissé felnőttem: @Macskaszem: @Béla333: @namihami: @nemkati: @szegfue: @CsipkeRózsa: @dr. prédikátor: @nezelodo: @tudode: @134.bátor: @sgl: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.