Nemes ügy mellé állt a Xiaomi: a világ egyik vezető elektronikai eszköz gyártójaként úgy határozott, hogy mintegy 2 millió forint értékben okoseszközöket ajándékoz az SOS Gyermekfalvak lakói számára, hogy segítse a szórakozást és az oktatást, valamint a tiszta, biztonságos környezetet. ​Az SOS Gyermekfalu mozgalom Ausztriából indult útjára Hermann Gmeiner osztrák katonának köszönhetően, hogy a második világháborúban árván maradt gyermekeknek segítő kezet nyújtson. A békeidő beköszöntével a mozgalom profilja is megváltozott, átalakult egy nemzetközi gyermekvédelmi világszervezetté, amely a szegénység, a bántalmazás, a szenvedélybetegségek terjedése és más súlyos társadalmi problémák ellen kívánja felvenni a harcot.

Forrás: techworld.hu
Feltöltő: peter-tw
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Adni jobb mint kapni a Karitatív vénával rendelkező ars poetikája szerint!
.
De!
.
A vitatható körülményekkel GAZDAGODOTTAK csak visszaadnak valamicskét abból, amelyhez sógor, koma, a Jóisten, és a szerencse "jóvoltából" zsebeltek be, mint pl.a NAKI?
.

.
Külön alapítványba szervezi cégei jótékony kezdeményezéseit.Az ország leggazdagabb vállalkozójaként a segítésre is költ.
,
legjotekonyabbmagyarok.hu/card.html#11-meszaros-lorinc
.
USZkve
.
Magánadomány 2021-ben:
1 422 000 000 Ft
.
Magánadomány az utóbbi 5 évben
:5 100 000 000 Ft
--------------------
.
???.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.