Ugrásszerűen nő a fegyvervásárlók, különösen a gáz riasztópisztolyokat vásárlók száma országszerte.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
basatu
nyirtas Nemvéletlen hogy a hatalom gerjeszti és terjeszti ezeket az eseményeket,így akarja elterelni a figyelmet az általuk elkövetett büncselekményekről,és eggel akarja igazolni polituikai kudarcait is.Nekik biztosan jóljönne egy polgárháború mert így még reménykedhetnek egy valamiféle győzelembe.Dehát polgárháború nemlesz,és ők menthetetlenűl elbuknak és 10 évig visszase kerülnek a hatalom közelébe se.
tsabeeka
@zsolti: vagy félig a cikkeket is.. :) amúgy szerintem egy 9:1 felállású polgár- vagy bármilyen háborúba az 1 részéről csak a hülyék kezdenének bele.. :)
papplaci
ez egy hülye dilettáns cikk
1. riasztó fegyverrel nem lehet háborúzni - még ha akarni is vki
2. éles fegyvert venni nagyon nem eccerű, min. 6 hónap mire esetleg minden engedélyt megszerzel
(pszihológiai vizsgálatot is tartalmaz-tehát a cikk írója valószínűleg nem menne át)
Koronix
riasztófegyverek és polgárháború? majd jó nagyokat puffogtatnak egymás felé. lol. ez egy nagy (és fölöslegesen hangulatkeltő) vicc.
papplaci
....ráadásul a cséphadaró és a kiegyenesített kasza eladási számai is az egekbe szöktek
gyulabors
Én azért nem szívesen dőlök be a vajdák által osztogatott "okosságoknak"".
Most diskurálnak, osztják az eszet, de ha munkával kell megnyilvánulni, akkor kussban vannak!
Tények Nagycsécs esettel kapcsolatban. Szóban mindenki igérte, hogy nem hagyják magukra őket. A ház felújításához ezt is azt is igértek. Mi valósult meg?
Kolompár Orbán az OCÖ elnöke és Balogh Mihály az RPM Szabolcs Megyei Vezetője effektíven tett, a többi csak szerepelt a médiában. Orbán szerezte a bútort, eljárt az Áldozatsegítő Szolgálatnál közel másfél millió forint segélyhez jutott a család. A ház karácsonyra újjá lett építve minőségi munkával, melyet romák végeztek. (Falak, tetőszerkezet csere, parketta, járólap stb.) Meg lehet nézni.
A Borsodi vajda -hol a legitimátása... láthatjuk- a fővajda Kállai még nem világosodott meg és nem tagadta meg az enyingi kapcsolatát., stb. -stb.
A polgárháború kirobbantása nagy felelősség. Ezzel való ijesztgetés baromság! Amikor a golyók jönnek nem válogatnak, hogy te jó cigány vagy, Te rossz cigány vagy.
Ha uzsora állna a háttérben a tízmillió már dalra fakasztotta volna a madarakat, amikor a havi megélhetés jelenleg kb. 27. 800 Ft/fő, persze aki regisztrált munkanélküli.
Stb., stb.
Ja ! Ezt sem a Népszabadságtól loptam

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.