Nyomozást indítottak ellene. 

Szeméremsértés miatt indított nyomozást a BRFK egy ismeretlen férfi ellen, mert január 14-én bement az egyik soroksári üzletbe és finoman szólva is szeméremsértő módon viselkedett.

Úgy tudjuk, hogy a maszkot viselő férfi önkielégítést végzett a zöldségboltban. A férfiről felvétel készült.

A XX. és XXIII. kerületi zsaruk azt kérik, hogy aki a fényképfelvételen látható férfit a ruhája, testalkata, vagy mozgása alapján felismeri, illetve a személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

Forrás: 24.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Én ugyan nem láttam semmit ennél a villámkezűnél. Valószínüleg a zsák krumplira indult be. De lesz még olyan illiburnyák, aki a husospultnál a csirkefarhátra fog rejszolni.
ómió
Ez a verőlegény nem készített efftársi kör részére szétküldendő nudiszelfit?
Aki Én
@ómió: ne izgulj, nem. Csak mi látunk, te elmebeteg balfasz.
Felhúztak a répák, mi, suttyó?
ómió
@Aki Én: Szóval, ettől se kaptál, bolsiék fajkreténje!? Egyik se bírja a magadfajta bolsi gyagyásokat? És ez frusztrál téged annyira, hogy répára indulsz be, persze ezt is másokra hazudva? Reklamálj már a "reisz-führerjeidnél", ne feledkezzenek meg rólad, mert a prájdotok még odébb van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.