NE DŐLJ BE A BALOLDALI ÁLHÍREKNEK! VALÓJÁBAN ALIG VOLTAK A BALOS TÜNTETÉSEN. Azt fogják majd hazudni, hogy tízezrek voltak ott a baloldali tüntetésen. De ne dőlj be nekik! Inkább a szemünknek higgyünk... Óriási égés: Mutatjuk légfelvételen az ellenzéket, háromezren vergődtek...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Alig voltak kíváncsiak a Gyurcsány-Márki-Zay koprodukcióra...!
Eladott Ország
2022 március 15. ellenzéki kormányváltó nagygyűlés. Történelmi lehetőség kapujában állunk. Április 3-án rajtunk múlik: Európa most, vagy soha. A légifelvétel csak gyűlekezés kezdeti stádiumát mutatja, úgyhogy hazug, mint a fidesz seggéből kilógó, közpénzből fenntartott szennylap írása. Ilyen sokan még soha nem voltak ellénzéki, kormányváltó nagygyűlésen. Íme a naggyűlés légi felvétele:
www.facebook.com/dk365/videos/1710727662430271/
Eladott Ország
ma, 17:20 ♦ bocs, a légi felvétel pótolva. Íme a naggyűlés légi felvétele, a hatalom a népé!...
www.facebook.com/dobrevklara/videos/1132837554197135/
Emmersson71
Az ellenzéki gyülekezést hazudja a széljobb nagygyűlésnek. Megint hazudnak, mint anno az Operaháznál Vígh András riporter NERtársuk!

24.hu/poszt-itt/2012/01/04/hulyet-csinalnak-a-tuntetoket-nem-talalo-mtv-s-riporterbol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok