Cegléd és Abony között mindkét vágányon meghibásodott a biztosítóberendezés, egyes vonatokat töröltek a menetrendből.

Cegléd és Abony között mindkét vágányon meghibásodott a biztosítóberendezés, emiatt lelassult a forgalom a Budapest-Cegléd­-Szolnok vasútvonalon – közölte a Mávinform az MTI-vel hétfőn hajnalban.

20-30 percet késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A tájékoztatás szerint a vonalon 20-30 perces késésre kell számítani, egyes vonatok pedig rövidebb útvonalon járnak. Nem közlekedik a Szolnokról 5:40-kor a Nyugati pályaudvarra induló G50-es vonat, valamint a Ceglédről 6:54-kor Szolnokra induló S50-es vonat – közölték.

A Mávinform Facebook-oldalán a következő tájékoztatás olvasható (hétfő reggel 4:59-kor került ki):

"A Ceglédről 5:24-kor Nyíregyházára induló személyvonat (6150) Szolnokról indul, utasai a Ceglédről 5:03-kor induló S50-es vonattal (2640) utazhatnak, mely a nyíregyházi személyvonat indulási idejében indul Ceglédről és Abonyból.

Nem közlekedik: 

• a Szolnokról 5:40-kor a Nyugati pályaudvarra induló G50-es vonat (2640)

• a Ceglédről 6:54-kor Szolnokra induló S50-es vonat (2612)

Csak Kőbánya-Kispestig közlekedik:

• a Szolnokról 3:10-kor és 3:40-kor Budapestre elindult S50-es vonat (2619, 2629)

A Nyugati pályaudvar helyett Kőbánya-Kispestről indul:

• A Nyugati pályaudvarról 5:08-kor Monorra induló S50-es vonat (2720), utasai az 5:03-kor induló nyíregyházi személyvonattal (6160) utazhatnak Kőbánya-Kispestig, ami 5 perccel később indul

• A Nyugati pályaudvarról 5:38-kor Monorra induló S50-es vonat (2730)"

Forrás: mti.hu, facebook.com/Mávinform

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Mikor is újították fel a Budapest -Cegléd közötti vasúti pályát?Úgy emlékszem hogy nem olyan régen 3-4 évvel ezelőtt!A jó munkához idő kell ,szól a mondás, de úgy látszik hogy a rosszhoz is!Hogy lehet egy nem régen felújított vasúti pálya meghibásodásánál akármire is hivatkozni?Normálisan a felújított pálya szakaszoknak sokkal tovább kellene jó műszaki állapotban maradni!
ittott
ezeknek mindegy. annyira pontosak. szóval semennyire. többször kerültem kellemetlen helyzetbe biztosnak tűnő csatlakozások lekésése miatt. szívesen kirúgnám a széket néhány vezető alól
drrotf
@drrotf: Most néztem utána ,hogy 2021-ben fejezték be a Budapest -Cegléd vasútvonal felújítását!Egy év sem telt el azóta és máris meghibásodott a vasúti pálya.Gondolom garanciális munkák között a kivitelező felújítja az egész vasútvonalat úgy hogy legalább 10 évig nem kell majd felújítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.