Mivel Orbán Viktor az ellenzéki sajtót hosszú ideje ignorálja, Fókuszcsoport Ádám maga vágott össze egy interjút vele.

Fergeteges Orbán-interjún röhög az internet, a miniszterelnök kínos pillanatait gyűjtötte össze egy youtuber

Ádám saját kérdéseire egy 2006-os interjúból vágta be a válaszokat. Ez a beszélgetés nem sokkal az Orbán-Gyurcsány vita után készült. 

Arra kérdésre, hogy miért nem vitázik már több mint egy évtizede, Orbán Viktor azt "felelte":

Én úgy fogtam fel, hogy egy vita van. Csak van közben egy hosszabb szünet.

Orbán Viktor több kérdésre válaszolni sem tud, csak hebeg-habog, hallgat és sóhajtozik. 

Az interjúból az is kiderül, hogy Orbán nem érzi demokratikusnak, hogy a miniszterelnök óriásplakátról üzen. Majd amikor a Fidesz ideológiájáról kérdezi a riporter, értelmes szó már nem hagyja el a száját.

Láthatjuk azt is, hogy Orbánnak 2006-ban éppen az volt a véleménye a kormánypropagandáról, mint a mai ellenzéknek: hülyének nézi és megalázza az embereket.

Forrás: Youtube

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
Orbánnak ez nem kínos.Magasról nem érdekli ki mit mond,vagy gondol.Minden az ő kezében van:pénz,hatalom,fegyver(esek).Ő ennek a szemétdombnak a szélkakasa.Ő mondja meg hogy honnan fúj/vagy fújjon/a szél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemsemmi2
@Gyurka80: Hát te még ostobább vagy mint a többi fidesz fan. Te már az alapokat sem érted. Igazi orbán hívő vagy. Neked találták ki az egyszerű üzeneteket. Mint a "libsi" a "soros bérenc" a "Gyucsány a hibás". Te nem keresel válaszokat, téged nem érdekel, hog vajon miért. Neked elég annyi, hogy azért mert viktor mondta. Úgy követed viktort, mint marha a kolompot.
Ha te nem tudsz különbséget tenni az között, hogy valaki felkínálja azt a lehetőséget, hogy a pénzedet fektesd be, vagy aközött, hogy elveszi kérdés nélkül, akkor az IQ-d a kenyérpirítóéval vetekszik.
verőce21
@nemsemmi2: A te IQ-d pedig a napi középhőmérséklettel vetekszik!

Ha az ellopták-mániádat le tudod küzdeni, még lehet belőled valamilyen előember, mert az teljesen összezavarja az elmédet...!
nemsemmi2
@verőce21: Így nehéz vitázni. Nektek fogalmatok sincs, hogy mi volt az a kötelező magánnyugdíj. Légyszíves nézzetek utána, hogy milyen célból hozták létre, milyen módon milyen arányban történtek a befizetések és hogy milyen szerepe lett volna a nyugdíjrendszerben.
Aki Én
@nemsemmi2: Nagyon utána néznie sem kellene, mert tele van a net ezzel foglalkozó cikkekkel. Hogy lopták el, hogy zsarolták meg az embereket, és mennyire jól járt, aki maradt. De aki olyan buta, mint ez a @verőce IQ 21: , aki itt is azt meri mondani, hogy ez a videó egy ,,bűncselekmény", mert megvágták. Ezt bírja mondani egy fidesz nyalonc.
verőce21
@nemsemmi2: Már hogyne tudnánk, mi volt az a MANYUP...! Az, aminek "nagyon magas volt a működési költsége!"

Amióta a Fidesz a 19 manyup pénztárból négyet csinált és "megreformálta" a működésüket egészen szép hozamokat termel évente...!

De úgy látszik neked arról sincs fogalmad, mi az "ÖNYP" és mi a "NYESZ-R"...!
Emmersson71
@verőce21: Bizony! Emlékszünk még, amikor Gyurcsány integetését a videóból kivágva náci karlendítésként közölte a Hír TV!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.