Mivel Orbán Viktor az ellenzéki sajtót hosszú ideje ignorálja, Fókuszcsoport Ádám maga vágott össze egy interjút vele.

Fergeteges Orbán-interjún röhög az internet, a miniszterelnök kínos pillanatait gyűjtötte össze egy youtuber

Ádám saját kérdéseire egy 2006-os interjúból vágta be a válaszokat. Ez a beszélgetés nem sokkal az Orbán-Gyurcsány vita után készült. 

Arra kérdésre, hogy miért nem vitázik már több mint egy évtizede, Orbán Viktor azt "felelte":

Én úgy fogtam fel, hogy egy vita van. Csak van közben egy hosszabb szünet.

Orbán Viktor több kérdésre válaszolni sem tud, csak hebeg-habog, hallgat és sóhajtozik. 

Az interjúból az is kiderül, hogy Orbán nem érzi demokratikusnak, hogy a miniszterelnök óriásplakátról üzen. Majd amikor a Fidesz ideológiájáról kérdezi a riporter, értelmes szó már nem hagyja el a száját.

Láthatjuk azt is, hogy Orbánnak 2006-ban éppen az volt a véleménye a kormánypropagandáról, mint a mai ellenzéknek: hülyének nézi és megalázza az embereket.

Forrás: Youtube

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
Orbánnak ez nem kínos.Magasról nem érdekli ki mit mond,vagy gondol.Minden az ő kezében van:pénz,hatalom,fegyver(esek).Ő ennek a szemétdombnak a szélkakasa.Ő mondja meg hogy honnan fúj/vagy fújjon/a szél.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Istenakinincsen
Orbánnak ez nem kínos.Magasról nem érdekli ki mit mond,vagy gondol.Minden az ő kezében van:pénz,hatalom,fegyver(esek).Ő ennek a szemétdombnak a szélkakasa.Ő mondja meg hogy honnan fúj/vagy fújjon/a szél.
Gazella
@Istenakinincsen: valaki pedig leírja papírra az elmebeteg igéket...
Zsírháj csak felolvasni tud, szónokolni nem.
verőce21
Egy megvágott videóban teljesen más kontexusban lehet láttatni egy nyilatkozatot, vagy beszélgetést!
Ez súrolja a bűncselekmény elkövetését...!
nemkati
@verőce21: Ugye? A kampányban hányszor is hallottuk az ellenzék nyilatkozatait megvágva, kiforgatva pont az ellenkezőjére, mint ami elhangzott? És a birkák mind be is vették a sok hazugságot. Teccett volna akkor bűncselekményt emlegetni! De hát a Fidesz ezt a bűnycselekményt is legálissá tette.
Béla333
@verőce21: 08.10
"Egy megvágott videóban teljesen más kontexusban lehet láttatni egy nyilatkozatot, vagy beszélgetést!
Ez súrolja a bűncselekmény elkövetését...! " - írod.

Milyen érdekes, hogy az ilyen aljasság ellen meg nem szólaltatok fel:
"Háborúpárti volt az ukránok melletti szimpátiatüntetés a kormány és a fideszes média szerint"
24.hu/belfold/2022/04/02/haboruparti-tuntetes-kormany-fidesz-media-domotor-csaba/
Nessy
Ezen legalább derült az ember, érthető, világos , nem úgy mint egyik másik pénteki orbáni igehirdetés!
nemsemmi2
@verőce21: Arra biztosan emlèkszel amikor a magánnyugdíjjakat elvettèk. Atz mondta meg kell védeni a bankoktól. Mindenkinek egyéni szàmlán lesz továbbra is vezetve, nem veszik el senkié.
Ezt viktor mondta. Ezen nincs mit vágni. Hallottál azóta az egyéni számlákról?
És még valami.
Biztosan hallottad amikor viktor arra biztatja az embereket, hogy nyissanak önkéntes nyugdíjszámlát, gondoskodjanak a nyugdíjjas éveikrő. Vagyis azokba a bankokba javasolja pénzt rakni akiktől meg kellett védeni a sokkal nagyobb garanciákkal rendelkező kötelező magánnyugdíjjakat.
Vágás nélkül is össze-vissza beszèl, de nektek mindegy. Isszátok a szavait mint az igét.
telegdilaci
@Istenakinincsen:Ez Bizony elég gáz,ezért nem mert kiállni vitázni mert nem tud sokszor mit mondani ha kellemetlen számára,hiteltelen,éppen arról beszél amiket Ő csinál hülyének nézi az Országot!
ómió
Ez az Ádám efftárs meg - hogy onnét vág össze - még nem törölte el végképp a múltat? Pedig, amúgy, nem lóg ki a bolsisorból!
Bogatir
Köszönjük Orbán elvtárs, ez jól esett.Jöjjön máskor is. Most hogy Bödöcs is kiesett meg kell becsülni minden jó röhögni valót!Sokra fogja vinni, még Európa is röhög magán. ( Bocs a magázódásért, de nálad már mindenki fiatalabb )
verőce21
@nemsemmi2: (08:53) Te, ezek a "...sokkal nagyobb garanciákkal rendelkező kötelező magánnyugdíjjak..." voltak éppen a gyenge láncszemei ennek a rendszernek!

Ebből pénzelt, gazdálkodott az mszp! Azért alapították meg, hogy legyen folyamatosan miből lopni...!
"Azt meg, hogy honnan jönnek a pénzek, jobb ha nem tudják!" - fletó... Amióta megszűnt az a MANYUP, azóta gyengélkedik a maszop! Ferenc testvér azért is alapított új pártot!
Minden maffia, a modern korban mindenhol a nyugdíjpénztárra akarta rátenni a kezét, mert abban csak leghamarabb húsz-harminc év múlva derül ki a tagoknak, hogy meglopták őket! Ezért is hozta létre azt a rendszert a Horn-kormány... :)
Gyurka80
@verőce21: Tökéletes meglátás, így van ahogy mondod! Nem véletlen, hogy nyugaton nincs MANYUP, rajtunk akarták kikísérletezni. Ezáltal az elvtik kifizetőhelyévé vált, az egyik pénztár vagyonát például a szoci csabainé nullázta le.
Gyurka80
@telegdilaci: Ilyen hazugokkal, mint böszmeferi aki letagadta a vizitdíjat, utána meg bevezette felesleges vitázni.Makizay pedig hülye azokkal pedig meg felesleges.
verőce21
A frigyláda/nyugdíjkassza fosztogatása rendkívül egyszerűen, egy százéves tőzsdebróker trükkel folyt. A tőzsdézhető pénzekkel, egyidőben egy kötés felfelé-egy kötés lefelé, ugyanarra az instrumentumra ugyanakkora darabszámmal és mindig a vesztes pozíció az ügyfélé... a nyertes mindig a brókercég, aki az mszp embere...

Így lehet kilapátolni a pénzt "legálisan" az ügyfél zsebéből...! Százéves brókertrükk! Volt is forgalma a tőzsdének a szocik idejében...!
Peller Anikó
@Gurka80: 10:23, Az összes többit mega vezíred, 3 000 000 millió forintot te hlyeló.

Három millió millió forintot. Három millió köteg tízezres. Három ezer milliárd forintot eggfej.
nemsemmi2
@verőce21: Világos. Akkor azért lopta el viktor nehogy valamikor ellopja valaki más. És te ennek a viktornak a híve vagy. Vigyázz a bankszámládra, mert viktor a fideszes közmédiában elhinti, hogy Gyurcsány szemet vetett a bankszámlákon levő pénzre és gyorsan lenyúlja azt is. És a te logikáddal ezèrt is Gyurcsány lenne a felelős.
És ezek a keresztény magyarok.
Peller Anikó
@verőce21: 11:03, Bazmeg hülyegyerek a manyuppéncet legálisan úgy kelletet kilapátolni illa berek nádakerek, hogy a vezíred egy tollvonással a magáévá tette és elveszítette közpénz jellegét a kurvaanyádat pofázol itt baromságokat te szaros.

3 000 000 millió forintot. Tőzsde nélkül. Ellopta. Mindet. Az utolső fillérig.

Három millió millió forintot. Három millió köteg tízezres. Három ezer milliárd forintot.
nemsemmi2
@Peller Anikó: Bocsánat, 3000 milliárd. Talán így jobban érti.
nemsemmi2
@verőce21:
Ne haragudj, de te tartod normálisnak a lopást. Semmi kivetnivalót nem találsz abban, hogy ellopta a nyugdíjunkat. Ez a te erkölcsi szintedről árulkodik.
Peller Anikó
@Sikari: Akkor kapjálbe

egy orvosi szenet. Vagy kettőt. De amúgy mindegy, fossál nyugodtan.
verőce21
@Peller Anikó: A Manyup pénzeket csak vissza kellett tenni a nyugdíjalapba, mert folyamatosan lopták a maszopasik, a nyugdíjakat pedig már nem lehetett fizetni az oda befolyó 75% nyugdíjjárulékokból.

Ne irkálj ide hülyeségeket! Nem lopta el senki, egyszerűen csak fizetni kellett a nyugdíjasoknak havonta a járadékokat és nem volt már fedezete.
Fletód nemcsak a nyugdíjalapot, az országot is csődbe sodorta.
verőce21
@nemsemmi2: Nem lopta el senki a nyugdíjatokat szerencsétlen! Minden hónapban megkapjátok.
2013 óta még az egyéni számlák is megvannak. Csak nem kapnak róla értesítőt a tagok. Minek? Az állam gondoskodik róluk úgyis...!
verőce21
@Horizont: Valamit biztosan rosszul értesz...!
nemsemmi2
@verőce21: Figyelj te szerencsétlen.
A kötelező magánnyugdíjnak éppen az lett volna a lényege, hogy mindenki gondoskodik a saját nyugellátásáról. Éppen akkor mentek volna nyugíjba az első olyan nyugdíjasok akiknek az állami rendszerből már csak a 75%-ot kellett volna fitetni. Sajnos azonban a gazdád viki szemet vetett erre a megtakarításra és lenyúlta. Ennek a renszernek az előnye lett volna, hogy ha nem éred el a nyugdíjkorhatárt és meghalsz, s gyerekeid öröklik az addig összegyűlt összeget. Jelenleg nem kapnak semmit.
Köszönd viktorodnak akinek ez mellett a lenyúlt 3000 milliárd mellett sikerült eltapsolnia 21000 milliárdot amennyivel növelte az államadósságot. Ennyit a sikeres kormányzásról. Ti olya hülyék vagytok, hogy ha viktor tejszínhabot fúj a lócitromra és azt mondja, hogy franciakrémes ti boldogan megeszitek.
verőce21
@nemsemmi2: Ha megörökölhető nyugdíjalapot szeretnél, kössél önkéntes kiegészítő nyugdíjbiztosítást!

Köszönöm Viktornak, hogy megszüntette a MANYUP-ot és a maszop folyamatos nyugdíjkassza fosztogatását.
Te ugyanaz a szerencsétlen hülye lehetsz, akivel egyszer régen már értekeztem erről.
A 75%-ból nem lehetett 100% nyugdíjast fizetni. Mert itt nincs tartaléka a nyugdíjrendszernek. És arra sincs tartaléka, hogy pártokat finanszírozzon...!

Egyébként a megözvegyült nyugdíjas házastársának élethosszig tartó kiegészítést fizet az elhunyt nyugdíja után...!
nemsemmi2
@verőce21: És most van? Most remek helyzetben van a nyugdíjkassza ugye. Hát persze hiszen fizetett viktor prémiumot meg13. havi nyugdíjat. Persze gondolom még nem jutottál el a fejlődés azon szintjére, hogy elgondolkodj azon, hogy a lenyúlt 3000 milliárd magánnyugdíj mellett miért van az országnak 21000 milliárddal több adóssága. 12 év sikeres kormányzás után. És azután, hogy szrrinted 2012-ben renberakták a nyugdíjkasszát. Azóta a manyupot nem lopja senki.
Egyébként pont azért találták ki a kötelező magánnyugdíjjat.
Hogy ne kelljen a 75%-nak fizetni a 100% nyugdíjast. Pont amikor ellopták a magánnyugdíjakat akkortól mentek nyugdíjba az első olyan nyugdíjasok akiknek már a központi rendszerből csak a nyugdíjuk 75%-át kellett volna kifizetni.
Te egy kicsit figyelmetlen vagy. Azt javaslod, hogy nyissak önkéntes nyugdijmgtakarítast?
Jobban kellene figyelned a kedves vezető szavaira. Azt mondta, hogy megvèdik a nyugdíjakat, mert a bankokban nincs jó helyen. Most már igaz, hogy ő is javasoljaezt a típusú megtakarítást. Minthogy ismerjük a termèszetét, valószínű hogy amikor elég nagy pénz lesz az önkéntes magánnyugdíjkasszákban, majd ezeket is meg fogja védeni.
És te annak is tapsolni fogsz.
Peller Anikó
@nemsemmi2: Ez van olyan hülye mint egy krumpliscigány.
Gyurka80
@Peller Anikó: A számokkal hadilábon állsz!
Gyurka80
@nemsemmi2: Ennyi hülyeséget hogy tudsz összehordani?
nemsemmi2
@Gyurka80: Mi az a sok hülyeség?
Légyszíves oszd meg velünk hatalmas bölcsességedet.
Gyurka80
@nemsemmi2: Minden. De ez főleg:"Minthogy ismerjük a termèszetét, valószínű hogy amikor elég nagy pénz lesz az önkéntes magánnyugdíjkasszákban, majd ezeket is meg fogja védeni."
nemsemmi2
@Gyurka80:
Ez részemről csak fetételezés addig ameddig meg nem történik.
Mielőtt lenyúlta a kötelező magánnyugdíjat, előtte volt valami előzmény, amiből te tudtad, hogy ezt fogja tenni?
Lopnak azóta is. Vagy te úgy gondolod, hogy ezek a hatalmas vagyonosodások a sikeres vállalkozásaik nyeresége? Egy szakmunkás egyik évröl a másikra 8 milliárd vagyonból 110 milliárdot csinál. Azóta, ha jól tudom 500 milliárd is volt ez a vagyon.
És nincs különleges világszabadalom hacsak az nem, hogyan hitessük el az emberekkel hogy ez törvényes.
Egyéb hülyeség???
Gyurka80
@nemsemmi2: Nem nyúlta le hülyegyerek, mi adtuk oda! A feltételezéseidet meg dugd fel magadnak!
Gyurka80
@nemsemmi2: Nyugdíjtémában ne nyilatkozz, mert nagyon tájékozatlan vagy.Libajnai is engedte a visszatérést az állami rendszerbe 1952 előttieknek, akkor ő is lenyúlta?!
nemsemmi2
@Gyurka80: Hát te még ostobább vagy mint a többi fidesz fan. Te már az alapokat sem érted. Igazi orbán hívő vagy. Neked találták ki az egyszerű üzeneteket. Mint a "libsi" a "soros bérenc" a "Gyucsány a hibás". Te nem keresel válaszokat, téged nem érdekel, hog vajon miért. Neked elég annyi, hogy azért mert viktor mondta. Úgy követed viktort, mint marha a kolompot.
Ha te nem tudsz különbséget tenni az között, hogy valaki felkínálja azt a lehetőséget, hogy a pénzedet fektesd be, vagy aközött, hogy elveszi kérdés nélkül, akkor az IQ-d a kenyérpirítóéval vetekszik.
verőce21
@nemsemmi2: A te IQ-d pedig a napi középhőmérséklettel vetekszik!

Ha az ellopták-mániádat le tudod küzdeni, még lehet belőled valamilyen előember, mert az teljesen összezavarja az elmédet...!
nemsemmi2
@verőce21: Így nehéz vitázni. Nektek fogalmatok sincs, hogy mi volt az a kötelező magánnyugdíj. Légyszíves nézzetek utána, hogy milyen célból hozták létre, milyen módon milyen arányban történtek a befizetések és hogy milyen szerepe lett volna a nyugdíjrendszerben.
Aki Én
@nemsemmi2: Nagyon utána néznie sem kellene, mert tele van a net ezzel foglalkozó cikkekkel. Hogy lopták el, hogy zsarolták meg az embereket, és mennyire jól járt, aki maradt. De aki olyan buta, mint ez a @verőce IQ 21: , aki itt is azt meri mondani, hogy ez a videó egy ,,bűncselekmény", mert megvágták. Ezt bírja mondani egy fidesz nyalonc.
verőce21
@nemsemmi2: Már hogyne tudnánk, mi volt az a MANYUP...! Az, aminek "nagyon magas volt a működési költsége!"

Amióta a Fidesz a 19 manyup pénztárból négyet csinált és "megreformálta" a működésüket egészen szép hozamokat termel évente...!

De úgy látszik neked arról sincs fogalmad, mi az "ÖNYP" és mi a "NYESZ-R"...!
Emmersson71
@verőce21: Bizony! Emlékszünk még, amikor Gyurcsány integetését a videóból kivágva náci karlendítésként közölte a Hír TV!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.