Jakab Péter, a Jobbik szombaton újraválasztott elnöke volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége.

Jakab Péter a jobbikos nemi erőszakolási ügyről: "Miért nem fordultak azonnal a rendőrséghez?"
Fotó: ATV

Jakab szerint a legnagyobb sikere, amit pártelnökként fel tud mutatni, az az, hogy a Jobbik még mindig működik. Emlékeztetett: 

több javaslatuk is átment már (például az SZJA-mentességet, és -visszatérítést), még akkor is, ha a fideszes politikusok csak úgy voltak hajlandók megszavazni, ha azt egy fideszes nyújtotta be, jobbikos javaslatként ugyanis leszavazták.

Szóba került a a pedofiltörvény is, ezt Jakab szerint azért szavazták meg, mert korábban volt már hasonló javaslatuk nekik is, és úgy érzik, hogy igenis szükség van arra, hogy szigorúbban lépjen fel a törvény a pedofilokkal szemben.

Sőt, én tovább mennék, és a kémiai kasztrálást is támogatnám

– tette hozzá a Jobbik elnöke.

A Szilágyi György élettársát érintő nemi erőszak ügyével kapcsolatban Jakab Péter elmondta, ő is csak nemrégiben értesült az esetről, és fel is hívta párttársát, hogy miért vártak eddig az etikai beadvánnyal. Jakab szerint ő is ott volt azon a rendezvényen, de senki nem szólt neki a történtekről. 

A pártelnök szerint Szilágyiéknak egyből jelenteniük kellett volna az esetet, rögtön a rendőrséghez kellett volna fordulniuk

- hangzott el az ATV műsorában.

Forrás: atv.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Miért? Bolsevista-nyilas pártilag, amúgy, "minden rendben volt"!?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Pegero: ez töled, mint hivatásos bunkotól egy kicsit morbid! :)
karma1
Hat bizony, ha valaki a sajat baratnojenek az ugyet (becsuletet) egy asztali kvaterkazassal akarja rendbetenni, annak a fejeben eleg sulyos bajok lehetnek...
Ilyen esetben AZONNAL a rendorsegre ES a partvezetohoz is menni, hivatalosan, akar egy ugyved altal ellenjegyzett beadvannyal, feljelentessel!
Ezt nem tette meg a ferfi, viszont a mocskolodast ettol fuggetlenul elkezdte.
szaboria1
Megint az a fránya duzzogás nem volt sikere az egyénibe a 69-helyről meg nem jutott be, igy most kezd el mocskolódni.
ómió
Miért? Bolsevista-nyilas pártilag, amúgy, "minden rendben volt"!?
drrotf
Amit Jakab a cikk utolsó mindataiban mond az is lényeges, de ennél még lényegesebb lenne arra válaszolni, hogy a pártja miért ilyen csiga lassúsággal vizsgálta az ügyet.Neki mint a párt vezetőjének a bejelentett ügy gyors és pártatlan vizsgálatáról gondoskodni kellett volna, nem halogatni kellett volna ennek az ügynek ma kivizsgálását!Neki nem kérdéseket kellene feltenni a sértett ügyfél hozzátartozójához, hanem a párt kifogásolható működésére kellene válaszokat adni. Amit most Jakab csinál az áthárítása a felelősségnek a sértettek oldalára, s ez egyáltalán nem szimpatikus egy jobboldali , keresztény párttól, akik most úgy néz ki kívülről hogy halogatják a probléma kiderítését és megoldását, félnek az igazság kimondásától és a felelős megnevezésétől!Ez nem egy karakán , egyenes magatartást feltételez.
vacsi
@drrotf: Ez nem rá, hanem a rendőrségre tartozik!
drrotf
@vacsi: Ez természetes, de ha valaki eljárást indít egy pártban, mert valaki bejelentést tett hogy a párt egyik tagja etikai
, mert valamelyik tag etikai vétséget követett el a párt rendezvényén, akkor a vizsgálatot mégis csak a pártnak kell lefolytatni és nem a rendőrségnek.A pártban nem büntető ügyeket vizsgálnak , hanem etikai ügyeket, és egy büntető ügy is lehet etikai vizsgálat tárgya, amit a rendőrségi eljárástól függetlenül is lelehet folytatni, de dönthettek volna úgy hogy az eljárást felfüggesztik a rendőrségi eljárás befejezéséig.De itt most semmi nem történt, csak sunnyogtak, mintha nem szerették volna nyilvánosságra hozni, hogy mit is csináltak az urak és a hölgyek egy nem szeszmentes tavalyi decemberi napon pártrendezvény címszó alatt.
karma1
@drrotf: Mert nem volt HIVATALOS bejelentes! Azert egy partvizsgalat nem indulhat el csak egy barati kvaterkazasbol, ennel azert tobb kell ehhez, mivel ha egy ilyen bizottsagi vizsgalat elindul - akarcsak a Jobbikon belul is - annak a vegen nyoma es eredmenye lesz. Ilyen alapon minden csip-csup serelemert is indithatnanak egymas ellen vizsgalatot, ket sor kozben. Viszont amint hivatalos bejegyzest tett a sertett partnere, azonnal elindult a belso vizsgalat
drrotf
@karma1: Akkor Szilágyi úr nem mondott igazat?Nem egy hazudós embernek látszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.