"Arra bátorítanék mindenkit, hogy fogadja el Sólyom elnök úr tanácsát és olvassa el Romano Rácz Sándor Cigánysor című könyvét" - írja mai blogbejegyzésében Gyurcsány Ferenc.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Általánosítani végzetes hiba lenne. Az azonban megkövetelhető minden itt élő nációtól, ha elvárják, hogy azonos módon vélekedjünk róluk, mint a magyarokról, akkor tartsák be ennek az országnak a törvényeit, és a saját identitásuk megtartása mellett maximálisan illeszkedjenek a többségi társadalomba. Ehhez az alapvető követelmény a tanulás.
fionna
zsolti tudsz legalább egy jó példát mondani a cigányokról?Szerintem tesemm irnál papirt pár ezer ft-ról ha nem vennéd észre az agészország a cigányokról beszél te hol élsz?
zsolti
@fionna: én kb. köztük, ettől még nem általánosítok. van amelyik hátbbsz az üveggel, meg van ezer másik, amelyik éppen annyira normális mint az a bizonyos nagybetűs MAGYAR ember. sőt.
fionna
zsolti még annyit lehethogy orvoshoz kellene mennem de a CIGÁNYOK miatt,nemtudom neked hogy tetszene ha a 13éves gyerekedet megfenyegetnék hogy elvágják a nyakát ha nemagya oda a kalyáját és másnap az iskola helyett a Dunára megy a gyereked mert nemmer iskolába menni ezértveszem egykalapalá az összes cigányt.
zsolti
@fionna: ok, ne folytassuk inkább. az írásodból látszik, hogy nem egy pályán focizunk.
Jenni
@fionna: Szia én roma vagyok,ha te így gondolkodsz akkor én is elmesélek neked egy két igaz történetet magammal kapcsolatban.Alig pár hónapos voltam még amikor anyukám tolt a babakocsiban és egy skinhead banda belekötött anyukámba,engem meg fel akartak borítani a babakocsiból,meg ráncigálták anyukámat,aki nem csinált ellenük semmit, ezt akkor hagyták abba amikor rájöttek hogy ki az apukám (jelzem apukám nem roma származású),azért féltek tőle,mert nagyon jó bokszoló volt,erre elszaladtak.Meg mesélhetnék még egy-két sztorit, pl. voltak cigányozások stb. amikor első osztályos voltam,de azóta megváltozott erről az egészről a véleményük jó irányba.Akkor kérdem én tőled,most akkor én is gyűlöljem az összes nemromát???Kívánjam őket akasztófára vagy ez hogy van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.