A lángost magyar ételnek tekintjük, pedig a világ minden táján megtalálható. Általában a balatoni büfékben szokták keresni, miközben otthon is elkészíthető. A magyar lángos olyan finom, hogy a fogyókúrát is félredobjuk egy időre, csakhogy megkóstolhassuk a legjobb falatokat. A lángos elkészítése azonban mindig a tésztán múlik. Ha ez a lépés rossz, akkor az egész mehet a kukába, mivel senki sem akarja majd megenni. A jó lángos mindig ropogós kívülről és puha belülről, emellett nem lehet sűrű, zsíros vagy nehéz. Ha megnézzük az összetevőket, akkor csak étolajra és kelt tésztára van szükség, ami vízből, élesztőből és sóból áll. De milyen titkot kell megtanulnunk a tökéletes lángos elkészítéséhez?

Forrás: lepesmagazin.hu
Feltöltő: kadar9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.