Az Oktogonnál ült le három férfi a láthatóan ittas áldozat mellé, hogy kizsebeljék. Hamar elkapták őket, jelenleg őrizetben vannak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság  (BRFK) közleménye szerint még május 8-án éjjel zsebelt ki három férfi – a 19 éves O. Ádám, a 19 éves Sz. György, valamint a 34 éves R. Gábor – egy ittas, magatehetetlen férfit az Oktogonnál lévő villamosmegállóban, ám még a helyszínen elkapták őket a rendőrök. A három férfi ellen kifosztás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a VI. Kerületi Rendőrkapitányság.

Csak fel akarta ébreszteni – vallotta a rendőröknek az egyik elkövető, miután kifosztották az ittas férfit – videó

Fotó: YouTube/police.hu/részlet a videóból

A rendőrség szerint a feltételezett elkövetők kihasználták a villamosmegállóban láthatóan ittas állapotát, és ellopták a mobiltelefonját. O. Ádám az áldozat jobb oldalán, R. Gábor a bal oldalán ült le, Sz. György pedig takarta őket. 

"A három férfi dolga végeztével megpróbált lelépni, azonban a terézvárosi járőrök térfigyelő kamerán keresztül látva az eseményt, azonnal a helyszínre mentek, intézkedtek a feltételezett elkövetőkkel szemben, és az igazoltatás során R. Gábortól visszavették az elvett mobiltelefont.

A terézvárosi nyomozók a feltételezett elkövetőket kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A 19 éves O. Ádám vallomásában azt mondta, hogy nem állt szándékában a fiatalembertől elvenni a mobilját, csak fel akarta őt ébreszteni. A VI. kerületi nyomozók a három férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására"

- olvasható a közleményben.

Forrás: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Csak tippelek: Oláh, Rézműves, Sztojka
izéke
Orbán is csak megőrizni szeretné az ország vagyonát :DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.