Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hatvan közelében is baleset nehezíti a közlekedést.

Az Útinform kedd reggel 6:49-kor kiadott jelentése szerint a következő a helyzet az ország közútjain:

- Két jármű ütközött össze az M0-s autóút keleti szektorán. Az M3-as autópálya felől, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Vecsés közelében, a 38-as km-nél sávzárásra és torlódásra kell készülni.

Balesetekkel indult a kedd reggel, torlódás az M0-son Vecsés közelében

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Baleset történt az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon, Hatvan közelében. Az 54-es km-nél lezárták a belső sávot.

- Élénkül a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Sokan haladnak a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton, Szentendre és Budakalász között, a 31-es főúton Maglódtól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába. Az M4-es autóúton Budapest felé, Üllő térségében is lépésben halad a forgalom.

- Felújítják a 13-as főutat, az M1-es autópálya és Komárom között. A munkaterületeknél szakaszosan félpályás korlátozásra, torlódásra és hosszabb menetidőre készüljenek!

- A 82-es főúton, Veszprémvarsány és Bakonypéterd között, a 832-es főút csomópontját körforgalmúvá építik át. Jelzőlámpa irányítja a forgalmat, ezért a munkaterület környezetében, valamint a csatlakozó útszakaszokon is (Lázi és Gic felől is) torlódik a forgalom.

- Az M5-ös autópályán, Lajosmizse és Kecskemét között tart még a burkolatfelújítás. A 76-os és a 84-es km között a Röszke felé vezető oldalon, a leállósávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján vezetik el a forgalmat. A főváros felé a külső és a leállósáv járható.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.