A Született gyilkosok brutalitása után úgy tűnik, megvan a jó magyar verzió is az emberölésre: Kulturált késelők.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Vagyis a kultúrát manapság a kés, a bűnözők, a gyilkosság, a mészárlás, az éjszakai szórakozóhelyek testesítik meg. ÓÓÓh, hogy én milyen kultúrálatlan vagyok!
latorkuvasz
ez király:

"...a lokál 2008-ban a legbiztonságosabb volt a városban, ráadásul erről papírjuk is van."
antonka
köztudott, hogy egy női táskába minden megtalálható - nagymama mellszobra, halott német katona , kulcs, ruzs, zsepi, és mindenféle tücsök és bogár, ezzel szemben biztos vagyok benne, hogy ha szórakozni megy valaki, és pakol a táskájába, fehér ember nem rakja be az emberek lemészárolásához szükséges kést. megint csak identitás, megy a gipszi az uton, csizmaszárba a kés, sose lehessen tudni, hátha valaki önként nem adja, amit el akar venni. a fehérembe r agya nem igy jár, de az ővék igen, ha az emberekben arra veszprém tájékán volna becsület, akkor bojkottálnák a nevezett szórakozóhelyet, és látogassák csak a tesók, hátha fedezik a saját védelmi pénzüket, mert ugye ennyire senki nem hülye, hogy a tulaj ki akarja mosni a bünőzőket, vajon miért, fél évre elengedik a védelmizsozso fizetését, vagy kamatcsökkentést kapott? veszprémiek rajtatok a világ szeme. kerüljétek azt a helyet mint a pöcegödröt, és akkor majd kiderül, miből fog ez a nivós biztonságos kultúrált, papirral rendelkező szórakozóhely megélni.rajta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.