Az időközben lemondott pártelnök, Jakab Péter szerint Potocskáné Kőrösi Anita elnökhelyettesnél „történt valami”, és egyrészt megkerülte őt, másrészt semmibe vette törvényeket. A párt etikai bizottsága azonban nem így látja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Régi, de örök érvényű vicc az átkosból!

Új igazgatót neveznek ki az állami vállalat élére. Az átadás-ávételkor a kirúgott főnök a következő tanácsot adja utódjának:

- Van a páncélszekrényben három sorszámozott boríték. Ha rosszul mennek a dolgok, sorrendben bontsd fel őket.

Eltelik néhány hónap, a termelés akadozik, a Tervhivatal elkezdi cseszegetni az új igazgatót. Annak hirtelen eszébe jutnak a borítékok, kinyitja az elsőt, amelyben ez áll: "Fogj mindent az elődödre!". Így is tesz, egy kis időre elcsitulnak a hullámok.

Azonban eltelik egy újabb félév, megint jön a menetrend szerinti cseszegetés felülről, emberünk kibontja a második borítékot, a papíron a követekező szöveggel: "Kérj időt!". Emberünk megfogadja a jótanácsot, és megint levegőhöz jut.

Telik-múlik az idő, a dolgok csak nem akarnak jobban menni, újabb rosszallás érkezik odafentről, az emberünk most már rutinosan nyitja a harmadik borítékot, és ezt olvassa: "Írd meg te is a három borítékodat!".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.