Még a márciusi fizetésüket sem kapták meg a csornai EcoSolifer Heterojunktion Kft. dolgozói, pedig a gyár alapkőletételénél a csornai születésű Áder János is ott bábáskodott. A baj április elején kezdődött, amikor a dolgozók nem kapták meg a fizetésüket. Pár nappal később megjelent közöttük az igazgató, aki nyugtatni próbálta őket, mondván: reméli, hogy két héten belül minden rendeződik. Nem rendeződött. Sőt, a gyár körül azóta megszűnt minden mozgás, nem parkolnak sem a dolgozók, sem az irodisták autói a szokott helyen. A 24.hu úgy tudja, a dolgozók március óta nem kapnak fizetést, teljes a tanácstalanság.

Forrás: naphire.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Nekünk a család az első!
Bazd meg fideszmaffia hány család lett az utolsó??
Shikari
Ádernek annyi köze van a cég csődjéhez, hogy Csornán született! Na ez aztán az ütős belépő demagógéktól! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sgl
" Mindaz, ami itt épül, közös siker lesz globális egymásra utaltságunkban, és ugyanakkor magyar büszkeség is
– mondta bő négy évvel ezelőtt Áder János, amikor szülőhelyén, Csornán letette a napelemgyár alapkövét. "
sgl
"Magyar büszkeség": mondta Áder János. születése után kb 50 évvel.
kisfalud
Nincs új a nap alatt, úgy 15 évvel ezelőtt hasonló történt több mint egy tucat általános iskolával, amelyeket egy győri alapítvány vett át, a fideszes győri főjegyző bábáskodása mellett. Egy hónapig kaptak fizetést, aztán évvégéig ingyen dolgoztak amúgy is papíron kevesebbért mint a közalkalmazotti bértábla szerint járt volna, aztán semmi. Mára már az idő múlása miatt úgy döntött a bíróság, hogy fityiszt kap a málészájú társaság, mert nekik valóban a gyerek volt az első. Habbard meg röhögve forog a sírjában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.