Idén is nehéz helyzetben lévő egyszülős és nagy családok tagjait nyaraltatja térítésmentesen a Mészáros Csoport karitatív tevékenységét koordináló Pro Filii Alapítvány, 200 millió forinttal támogatva 3200 ember eljutását Zalakarosra és a Balatonhoz a nyár végéig – hangzott el az alapítvány és az együttműködő szervezetek pénteki sajtótájékoztatóján Zalakaroson.

Nehéz helyzetben lévő családokat nyaraltat a Mészáros Csoport

Fotó: Hunguesthotel.hu

A Pro Filii Alapítvány – az Egyszülős Központ és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) közötti együttműködési megállapodás keretében – a zalakarosi Hunguest Hotel Freyaban és a Balatontourist füredi és révfülöpi kempingjének mobil- és üdülőházaiban fogadja a családokat.

Zalakaroson – ahol éppen tíz nagy család nyaral – a szálloda halljában tartott sajtótájékoztatón Tóth Krisztina, a Mészáros Csoport kommunikációs igazgatója kiemelte, hogy a mai időkben, amikor a szomszédos országban elhúzódó háborús helyzet mindenkire kihat, az aszály következményeivel is szembe kell nézni, és itt kopogtat az ajtón a pandémia hatodik hulláma, különösen felértékelődik az ilyen üdülés lehetősége. A zalakarosi szállóban és a két balatoni kempingben öt éjszakát maradhat egy-egy család.

"Ezeken a helyeken igazán minőségi időszakot tölthetnek el egymással a családtagok, akár három generáció is együtt, hiszen a szállás mellett félpanziós ellátást is biztosítunk számukra"

– mondta.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Elköltöd e erre a meghízásos pályázataidon nyert KÖZPÉNZ 0.01 %-át ? Értem én hálásnak kéne lennem annak a tolvajnak aki ellopja a pénztárcámból a százezer forintot és visszaad 400 , hogy vegyek buszjegyet ne keljen már gyalogolnom hazáig.
csak úgy....
lölö= róbert bácsi konyhája? ez a pár éve még senki gázszerelö ?
ómió
És Bige efftárs kartellcsoportja!? Ja, hogy ők meg "gazdazsebelnek"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.