Ingyen felmondhatná az ügyfél a banki hitelszerződését, vagyis nem kellene megfizetnie a végtörlesztési díjat, ha a bank kedvezőtlenül módosítja a kamatot, díjat vagy költséget. Az Országgyűlés költségvetési bizottsága tegnap fogadta el az erről szóló módosító javaslatot, ami jövő hétfőn kerül a parlament elé. A módosítást a két legnagyobb parlamenti párt támogatja, a bankok nem örülnek.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
"A néhány 10 ezertől akár a néhány százezer forintig terjedhet tehát az az összeg, amelyet a módosított törvényjavaslat elfogadása esetén nem kellene megfizetnie az ügyfélnek..."

naná, hogy nem tetszik a bankoknak!
nanena
Mikor megkötöttem a szerződést, nem volt végtörlesztési díj. Kérdeztem, ez érvényes-e később is. Mondták, persze, az marad érvényben, ami kötéskor. Utána fél évvel egyoldalúan változtattak az Általános szerződési feltételeken. És azt mondták, már az vonatkozik rám is. Ilyenkor mit lehet csinálni? Pereljek? A bank az erős, ő tud ügyvédeket fizetni. Ilyenkor az sem segít ha elolvassuk az apróbetűs részt. Azt változtatnak és akkor, amikor akarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.