Alighanem gondjai vannak a matematikával. 

"Öt kihívás Magyarország előtt: demográfia, migráció, gender, háború, energia és a gazdaság kérdése. Együtt a legvastagabb falon is át fogunk menni!”

– üzente két napja Facebook-oldalán az igazságügyi miniszter. Varga Judit ezzel nem sok újat mondott, lényegében Orbán Viktor tusnádfürdői beszédének főbb pontjait idézte vissza, a rasszista utalások nélkül. 

Varga Juditnak súlyos gondjai lehetnek a matematikával, de kimagyarázta

Fotó: MTI/Kovács Attila

A poszt érdekessége nem is ebben rejlik, de ezt elég hamar észre lehet venni: Vargának az ígért öt kihívás helyett hatot sikerült felsorolnia. 

Mindehhez csak Mészáros Lőrinc szavait lehet hozzátenni.

Forrás: hang.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
mert fideszék,gondolkodás nélkül ötölnek-hatolnak, lényeg,hogy a birkáikat még jobban összezavarják!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
mert fideszék,gondolkodás nélkül ötölnek-hatolnak, lényeg,hogy a birkáikat még jobban összezavarják!
Qqberci
"Együtt a legvastagabb falon is át fogunk menni!"

NEM!. A legvastagabb fal fog körülvenni benneteket, az ablakon meg rács lesz!...
orsos vendel
"Együtt a legvastagabb falon is át fogunk menni!" Kivancsi lennek, hogy a szegedi csillagbol ki jön-e !! Ennyire szar a fal ott is ???
namihami
Mi itt a gond? Ha a Mi Gazdasági Zsenink szerint a negatív növekedés is növekedés, akkor a 6 tétel miért ne lehetne fideszéknél 5?
És különben is, nem a matematika tudományok oktatására, hanem az igazságügy élére tette a Gazda. És ő már csak tudja, ki mihez ért.
Giovanni Alba
Lehet, hogy a hat közül az egyik kakukktojás, nem is kihívás?
Hiszen mi lehetne kihívás egy társadalomkutatási szakkifejezés értelmezésében? Minden korban minden társadalom megfogalmazza az elvárásait a születési nem alapján. Mifelénk a közvélekedés szerint a fiú babák kékben, a lányok rózsaszínben járnak, az érdeklődési körüket hol gyengéden, hol némileg erőszakosabban a "fiús", illetve a "lányos" dolgok felé tereljük, tehát a vásárban Jancsikának csákót, kardot, trombitát veszünk, Juliskának pedig édi-bédi babákat.
Aztán, ha felnőve János óvodapedagógus akarna lenni, Júlia pedig vadászpilóta, nos akkor jön a fejcsóválás, meg a : De ki hallott már ilyet? Egy nő mit keres az egyetemen? Tán csak nem azt képzeli, hogy majd a férjeura fog a háztartásban helytállni helyette?
Megmondta a Duna-parti cirkusz szereptévesztett pedellusa is, hogy az asszonynak a konyhában a helye, akkor teljesíti be (ki?) női princípiumát, ha alázatos szülőgépként a nemzet felemelkedésén, és a családfő (értsd: a férfiember) jólétén, megelégedettségén ügyködik. Azt meg egy nőivarú egyed jelentette ki, hogy a nők ne akarjanak már annyit keresni, mint egy férfi, érjék be kevesebbel, hiszen ez a természet rendje. A 3K* legyen a szentháromság számukra.
És ezek mennek előre, egy "szebb, boldogabb" jövő felé, amely a feudalizmus avittas eszményeit másolja nevezéktanában is. Nevetséges, ugyanakkor mérhetetlenül elszomorító is.
*Kinder, Küche, Kirche
balos
@Giovanni Alba: Az első éjszaka jogának bevezetése sem késik!Azt röhögöm,hogy ezek a hordóhasú urak,hogy fognak hozzáférni a Punci-Mancihoz?
balos
A gazságügyi némber ráadásul még a saját nemén tud babrálni!Nem is csodálom,mert bottal sem piszkálnám!
Apfelbaum
Azt bezzeg pontosan tudja,hogy mennyi nőt nyalt már ki...
ómió
Ugyanakkor, efftársilag mindössze egy "Bokros" feladat lenne: a lehető legintenzívebb népzsebi!
balos
@Maccska: Oda adta a mamád a csokit amit utána kapott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.