Az országgyűlési képviselő azt írta, régi munkatárs új szerepben. Ezzel jelentette be, hogy ő Ambrus Istvánt támogatja az augusztus 7-i időközi önkormányzati választáson. a Rádió 7 írja azt, hogy Ambrus a polgármesterségért száll ringbe. Ambrus István korábban épp Lázár János sofőrje volt, úgy tudjuk, hosszú időn keresztül. Ez utóbbi információnkat több, egymástól független forrásunk is megerősítette, mint ahogy azt is, hogy Ambrus István azonos azzal az Ambrus Istvánnal, aki 2012. június 18-ától, mint személygépkocsi-vezető munkaviszonyban állt a Miniszterelnökséggel (Lázár 2012. június 2-ától volt Miniszterelnökséget vezető államtitkár, 2014-től pedig Miniszterelnökséget vezető miniszter lett). Információink szerint Ambrus István Lázár János miniszterségének a végéig a Miniszterelnökség alkalmazottja volt.

Forrás: hodpress.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A legjobb szolgákból lesznek a döbrögik!Lásd gázárjanku!A soförje többet ér,mint egy tanult Ember!Sokat tudhat a janku "szeretőiről"!A viselt dolgairól pedig 50 évre titkos-síkosítót szedett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.