Féltékenységből szúrta meg ismerősét a gyanú szerint az a 38 éves férfi, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei rendőrök.

A 38 éves T. István egy sniccerrel megszúrta vitapartnere felsőtestét

Fotó: pixabay.com

A gödöllői rendőrök a bejelentéstől számított néhány órán belül elfogták azt a 38 éves valkói férfit, aki 2020. november 22-én reggel, heves dulakodás közben egy sniccerrel megszúrta 36 éves áldozatát – olvasható a police.hu-n.

A két férfi beszélgetés szintjén kezdte rendezni egymás között lévő, féltékenységből eredő vitájukat és nézeteltérésüket egy valkói utcában. Nem sokkal később azonban dulakodni kezdtek, majd a 38 éves T. István egy sniccerrel megszúrta vitapartnere felsőtestét.

A súlyos testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletére minősítették át.

A szakértő ugyanis megállapította, hogy a körülbelül 7 centiméteres pengével a megfelelő testtájékra, a megfelelő erőbehatással történő szúrás életveszélyes sérülést, vagy kedvezőtlen esetben akár a sértett halálát okozó sérülést is okozhatott volna.

T. Istvánt életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletével gyanúsították meg, aki a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, a terhére rótt bűncselekményt beismerte. Védekezésében elmondta, a szúrás után semmi nem látszódott áldozatán, nem is vérzett, a megszúrt férfi fájdalomra nem panaszkodott. Abban a hitben volt, hogy meg sem szúrta vitapartnerét, mint kiderült tévedett.

A nyomozók a történtek összes körülményét vizsgálva kiderítették, a dulakodást a megszúrt férfi kezdeményezte, őt garázdaság vétségével gyanúsították meg.

A két férfival szemben folytatott eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.