A szigetszentmiklósi rendőrök keresik a szeméremsértőt.

Rettenetes dolgokat művelt a HÉV-en ez az ártatlan ábrázatú férfi, a rendőrség körözi

Fotó: police.hu

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 13130/1769/2022. bűnügyi számon szeméremsértés vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen – írják a rendőrség honlapján.

A grafikán látható férfi 2022. augusztus 18-án 21 óra 30 perc és 22 óra közötti időben, a Szigethalom és Szigethalom-alsó HÉV állomások közötti szakaszon egyik kezével egy leszálláshoz készülődő fiatal nő szoknyája alá nyúlt, másik kezével elővette nemi szervét és önkielégítést végzett.

A 19 éves áldozat próbált eltávolodni tőle, de a férfi megragadta a kezét és azt kérte, ő folytassa tovább.

A sértett többször ellökte magától, mire a megállóban le tudott ugrani és sikerült elmenekülnie.

A szeméremsértéssel gyanúsítható férfi 30-40 év közötti, az átlagosnál vékonyabb testalkatú, haja göndör, barna színű. Az elkövetéskor kockás halásznadrágot, edzőcipőt, rövidujjú pólót, baseball sapkát, sötét hátizsákot viselt.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2896 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón!

Címlapkép: police.hu

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.