Jakab Péter közösségi oldalán osztott meg egy videót, amelyben egy most nyugdíjba vonult tanárral beszélget arról, hogy milyen állapotban van az oktatás.

Jakab: Már Románia is jobban megbecsüli a tanárokat, mint az Orbán-kormány
Fotó: MTI/Kovács Attila

Már Románia is jobban megbecsüli a tanárokat, mint az Orbán-kormány. Alulfizetett, agyonterhelt kollégákkal indul a tanév.

- fogalmazott bejegyzésében Jakab.

A pedagógusok hivatástudatával nem lehet sokáig visszaélni, azonnali béremelésre van szükség.

- szögezte le.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

Korábban írtunk arról, hogy hét egyetem is meghirdette az először idén ősszel induló, Z-szakként emlegetett természettudomány-környezettan tanári képzést, amit komoly reklámkampánnyal harangoztak be, ennek ellenére alig jelentkeztek rá. Erről itt olvashat bővebben.

Forrás: Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Sajnos ez nálunk csak akkor fog teljesülni a nép is fellázad a kormány ellen. Mi köze az EU pénznek a tanárok fizetéséhez? Ebben a rossz helyzeteben nem más országokba kell buszokat adományozni. A 16 busz kb 1 milliárdba kerül.
Istenakinincsen
Jakab jó! Mőgé kell állni annak aki jót akar.
jesz
kedves Jakab elnök úr! Tessen már elmondani, ki is lesz az árnyékkormányában az oktatási miniszter? hogy?..hogy nincs is tervben árnyékkormány, se oktatási miniszter?...akkor mit tetszik ugrabugrálni egy jogtalan képviselői mandátummal a háta mögött?...
ha majd lesz egy mindenki által kedvelt oktatási-miniszter jelöltje, akkor tegye fel a
kezét.
Istenakinincsen
@jesz: Jakab elnök úr még nem tart ott. Ha eljön az ideje akkor biztos leváltja majd a dilettáns jelenlegit ne aggódj!
Egy oktatási és bármilyen más "miniszternek" alapvető készsége kellene hogy legyen ahhoz a mit csinál! Szakértők kellenek egy jól működő kormányhoz és nem parancsot teljesítő pártkatonák. Ez vonatkozik az összes többi szakterületre amik dilettáns fideSS hívőkre lettek bízva!
Akarsz beszélni esetleg a pártfüggetlen (pénz)köztársasági elnökeinkről? Vagy az egypártrendszer rejtelmeiről és bukásáról?
ómió
"Mé'" nem mész oda, Parizer efftárs!? Hiányozna a Böszme!? Vidd magaddal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok