A tegnapi tüntetés margójára.

Mári-Zay: Németh Szilárd belerúgott a tanáraikért bátran kiálló fiatalokba és a pedagógusokbaMárki-Zay Péter/Facebook

Márki-Zay Péter pénteken részt vett a diákok budapesti tüntetésén: az eseményről képekkel számolt be és néhány gondolatát is megosztotta.

Épp a napokban írtam arról, hogy ugyanazzal a tanári végzettséggel egy politikus tízszer annyit keres, mint egy 12 éve tanító tanár. Németh Szilárd képviselőt, rezsicsökkentésért felelős kormánybiztost hoztam fel példának. Ha valakitől, akkor tőle elvárható lett volna, hogy kiálljon a pedagógusok bérkövetelése mellett, vagy hallgasson. De nem ezt tette. Németh Szilárd nem volt ott, sőt, ő volt az első, aki belerúgott a tanáraikért bátran kiálló fiatalokba és a pedagógusokba

– írja a bejegyzésben. Hozzáteszi, hogy Németh eközben még mindig a baloldalt vádolja azzal, hogy miattuk nincs pénz a pedagógusok béremelésére. Majd megszólítja Némethet:

Kormánybiztos úr! A kormánytagok fizetésemelésére, az évek óta veszteséges Vodafone megvásárlására volt pénz, a tanárokéra miért nincs? 12 évük volt rá! Ön azt állítja, az ellenzék felelős azért, hogy nincs pénz a pedagógusok bérére. Kérem öntsünk tiszta vizet a pohárba és árulja el, hogy miként akadályozza az ellenzék az EU-s pénzek kifizetését? Nem lehet, hogy inkább a lopást kellene befejezni, csatlakozni az Európai Ügyészséghez és máris érkeznének az uniós források?

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Rendben. A pedagóguskról már hallottam, de ki az a Márky-Zay és ki az a Németh Szilárd ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@m73: Háborog a halál...Csak elmondtam, hogy mi a helyzet. Hát sokat nem értettél meg belőle. Csak egy dolgot próbálj meg megjegyezni: itt mindenki arra ír rá, akire akar. Érted?
Málna
@m73: Engem nem kell megérteni, csak felfogni, amit mondok. Hű, basszus...:-)
volvós
Rezsisziszike kislány !!! Aztán ha visszarugnak a diákok akik sokkal többen vannak, mint te akkor lesz gebasz...ha emlékszel, 56-ban is a fiatalok kezdték...Ők mindig is többen lesznek.És a hatalmas vízfejed lesz a céljuk a rugásokban !!!
Málna
@m73: Nem megérteni kell, hanem csak felfogni, hogy mit mondok. Ne haragudj, de nem tudok ennél egyszerűbben fogalmazni.
Málna
@fideszes gyökér: Kevesen szopnak le? Igazán sajnálom, de erről csakis te tehetsz...:-)
Málna
@m73: Ja, hogy ennyire nem érted? Akkor veled kár vesződnöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.