A tegnapi tüntetés margójára.

Mári-Zay: Németh Szilárd belerúgott a tanáraikért bátran kiálló fiatalokba és a pedagógusokbaMárki-Zay Péter/Facebook

Márki-Zay Péter pénteken részt vett a diákok budapesti tüntetésén: az eseményről képekkel számolt be és néhány gondolatát is megosztotta.

Épp a napokban írtam arról, hogy ugyanazzal a tanári végzettséggel egy politikus tízszer annyit keres, mint egy 12 éve tanító tanár. Németh Szilárd képviselőt, rezsicsökkentésért felelős kormánybiztost hoztam fel példának. Ha valakitől, akkor tőle elvárható lett volna, hogy kiálljon a pedagógusok bérkövetelése mellett, vagy hallgasson. De nem ezt tette. Németh Szilárd nem volt ott, sőt, ő volt az első, aki belerúgott a tanáraikért bátran kiálló fiatalokba és a pedagógusokba

– írja a bejegyzésben. Hozzáteszi, hogy Németh eközben még mindig a baloldalt vádolja azzal, hogy miattuk nincs pénz a pedagógusok béremelésére. Majd megszólítja Némethet:

Kormánybiztos úr! A kormánytagok fizetésemelésére, az évek óta veszteséges Vodafone megvásárlására volt pénz, a tanárokéra miért nincs? 12 évük volt rá! Ön azt állítja, az ellenzék felelős azért, hogy nincs pénz a pedagógusok bérére. Kérem öntsünk tiszta vizet a pohárba és árulja el, hogy miként akadályozza az ellenzék az EU-s pénzek kifizetését? Nem lehet, hogy inkább a lopást kellene befejezni, csatlakozni az Európai Ügyészséghez és máris érkeznének az uniós források?

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Rendben. A pedagóguskról már hallottam, de ki az a Márky-Zay és ki az a Németh Szilárd ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Rendben. A pedagóguskról már hallottam, de ki az a Márky-Zay és ki az a Németh Szilárd ?
jesz
a népművelés-könyvtárszak diplomás biztos megígérte a rezsicsökkentést is...az hol is van?
Eladott Ország
Emlékeztetőül. MZP első megszólalása az volt, hogy le akarja váltani azt az ellenzéket, amelyik vezetésére éppen megbízást kapott. Egyébként mi bajotok MZP-vel azon kívül, hogy néha pontosította, amit korábban mondott? Csak az, hogy még mindig ráférne a pontosítás arra, amit mondott, meg amit utána pontosított. Hát, ahol fát vágnak, ott hullik a forgács. Az addig rendben van, hogy petrencésrúd, de ha pontosítani akarjuk, akkor ugye kapanyél, de talán precízebb az, hogy fogpiszkáló. Fogpiszkáló, ha el nem b*szom! Mondá MZP, és "győzelemre" vitte népét a nagy népi fafaragásban. A fidesz köszöni neki az aknamunkát és az újabb 2/3-ot. MZP és a fidesz megafon csapata. Együtt jókedvűen. Kérdés még, hogy MZP már az előválasztáson és utána is Orbán ügynöke volt?! Nincsenek csodák. A futottak még kategóriás tehetségtelen élre törése nem a csoda, hanem a csalás kategóriájába tartozott... Az előválasztást - mint már oly sokszor, oly sokan írtuk - MZP győzelme érdekében meghekkelték. Hogy a leggyengébb, a legalkalmatlanabb, a legkönnyebben legyőzhető legyen Orbán kihívója. Megtapasztaltuk, tehetetlen tanúi voltunk mindannyian, akik az előválasztást az első perctől az utolsóig végigdolgoztuk.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/301150593_3215348512060094_7378492660473794518_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=tWoeYEq6VtoAX-2DV3h&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9BgtAYQkbbwCcugixCQ8o_Mr0N16NwjknjE0wIf_234w&oe=63187940
drrotf
Azért az egy figyelmeztető jel, ha a tanárok érdekeiért még a tanulók is kiállnak!Nem olyan oktondiak ezek a diákok mint hinnék.Ők is nagyon jól tudják , hogy abból nekik semmi hasznuk nem lesz, ha a biológiát, fizikát kémiát stb olyan tanárok tanítják akiknek ezekből a tárgyakból nincs képesítésük illetve gyakorlatuk!Gyerek ésszel is tudják, hogy iskolába azért jár az ember, hogy magas szintű ismereteket és gyakorlatot szerezzenek , hogy az életben minél jobban tudjanak érvényesülni.Ha ezt a kormány nem fogja fel és például a haderőt, a hivatásos állományt jobban megbecsüli mint egy tanárt, akkor nagy itt a baj az értékrenddel !Most olvastam és hallottam hogy egy hadnagyjövőre több mint 600 zer forintot fog keresni.A A katona a hazát kell hogy védje, a a tanár meg a jövő nemzedékét segíti olyan tudással amellyel az állampolgárok jólétét tudja az ország biztosítani.Szerintem a katona fizetésének rendezése a mai helyzetnek szól, a tanárok pedig a jövőnket alapozzák meg, s ez legalább olyan fontos mint a haza védelme, különösen akkor ha a hazát közvetlen veszély nem fenyegeti.
balos
@Eladott Ország: Mindig kitálalód amit erről a faszkalapról mondanék!Úgy látom,ahogy 1 "ember" a hatalom közelébe kerül vagy megsötétedik vagy megfakul!Ebben a húz-átkos gödörben A Deák óta talán egy normális volt aki az ORSZÁG NÉPÉÉRT verte a nyálát!A többiek csak citromot csináltak belőlünk,és kiárusították és ellopták a javainkat!A mostaniak még a hortin is túl tesznek,pedig azt már nehéz volt überelni!Ritka szemét trágyája volt a szüleinek!
ómió
"Tanáraikért bátran kiálló fiatalok"! Ez, ám, az "efftársi csúcs" a bolsi mocsokba kényszerített tanulókról!
Virág Árpád
Szeptember 3-án szombaton mindenkinek ott volt a fizu a számlán! Pedig 3. munkanap, illetve legkésőbb 5-dike!
Csizmás Kond
" Épp a napokban írtam arról, hogy ugyanazzal a tanári végzettséggel egy politikus tízszer annyit keres, mint egy 12 éve tanító tanár."
...gondolom ő is épp ezért sertepertel hogy többet kapjon...különben tanítana...
Lepényleső
...az uniós források valóban érkeznének ezen feltételekkel,- ám akkor ők távoznának összefogott kezekkel?
Belátják-e,hogy tartoznak e cselekedettel,- amikor azzal kezdték,hogy végeztek a Welt 2000 - rel?
Málna
@m73: Nem. Én tudok helyesen írni. Tanult vagyok.
Málna
@m73: Azért jó vastag bőr van a képeden...Én a helyedben nem hülyéznék ilyen előzmények után...:-)
117
@Málna: Szánalmas vagy, ahogy véded a védhetetlent. Sőt, tettestárs a hazaárulásban, az ország tönkretételében.
Nem vagy keresztény - EZ BIZTOS!
Sátánista vagy - EZ BIZTOS !
fergeteg
Tanítani kellene,de ők ahhoz gyengék.
Bolsiképzőbe jártak. Mit várunk el tőlük.
Aki Én
@Málna: azért megnyugtató, hogy a te ,,tanult" lelkedet is borzolja valami.
Értékrend a helyén :-)
Tényleg nagyon buták vagytok, mert a helyesírási hibán kívül mást nem láttok.
Azt is ritkán. Figyeld csak a sajátjaidat egy pillanatra.
Málna
@Aki Én: Hogyne látnék mást. Látom az összes agyhalottat...:-)
Málna
@m73: Mi közöd hozzá, hogy kire írok rá? Majd rászólok, ha engem gyaláz. De bírom ezt a másra mutogatást mindig...
Málna
@m73: Háborog a halál...Csak elmondtam, hogy mi a helyzet. Hát sokat nem értettél meg belőle. Csak egy dolgot próbálj meg megjegyezni: itt mindenki arra ír rá, akire akar. Érted?
Málna
@m73: Engem nem kell megérteni, csak felfogni, amit mondok. Hű, basszus...:-)
volvós
Rezsisziszike kislány !!! Aztán ha visszarugnak a diákok akik sokkal többen vannak, mint te akkor lesz gebasz...ha emlékszel, 56-ban is a fiatalok kezdték...Ők mindig is többen lesznek.És a hatalmas vízfejed lesz a céljuk a rugásokban !!!
Málna
@m73: Nem megérteni kell, hanem csak felfogni, hogy mit mondok. Ne haragudj, de nem tudok ennél egyszerűbben fogalmazni.
Málna
@fideszes gyökér: Kevesen szopnak le? Igazán sajnálom, de erről csakis te tehetsz...:-)
Málna
@m73: Ja, hogy ennyire nem érted? Akkor veled kár vesződnöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.