Az M3-as autóályán az M0-s csomópontjától befelé araszolnak az autósok.

Az Útinform szerda reggel 7:43-kor kiadott összefoglalója szerint a következő a helyzet az utakon: 

- Az M3-as autópályán a Nyíregyháza felé vezető oldalon a Nagyfüged/Ludas csomópontnál baleset történt. A 90-es km-nél a leálló és külső sávot foglalják el a sérült járművek. A helyszín mellett fokozott óvatossággal vezessenek.

Útinform: nagy a forgalom a Budapestre bevezető utakon

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Erős a forgalom az M3-as autópályán, az M0-s autóúti csomóponttól a főváros felé araszolnak a járművek. Sokan haladnak a főváros felé az 51-es főúton Dunaharaszti térségében, a 31-es főúton a Mende és Maglód közötti szakaszon, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól és a 11-esen Szentendre átkelési szakaszán is.

Építkezések, lezárások

- Az M5-ös autópályán Kecskemét térségében a 79-es és a 87-es km között zajvédő falat építenek. A főváros felé haladókat a belső sávba, illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Röszke irányába a külső és a leállósáv járható.

Szintén Budapest irányába, a 81-es és a 80-as km között burkolatot javítanak, fix tereléssel váltakozó sávlezárásra számítsanak. (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

- A 67-es főút, új autóúti szakaszán, a 63-as és a 62-es km között portáltábla építése miatt a Balaton felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező, Kaposvár felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként egy-egy sáv járható.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.