A Kistarcsa csomópont közelében egy baleset miatt a leállósávban halad a forgalom az M3-as autópálya irányába. A Budapestre bevezető gyorsforgalmi és főutak telítettek.

Az Útinform kedd reggel 7:40-kor kiadott jelentése szerint a következő a helyzet az ország útjain:

- Kisteherautó motorossal ütközött össze az M0-s autóút keleti szektorán az M3-as autópálya irányába a Kistarcsa csomópont közelében. A 60-as km-nél a leállósávon halad a forgalom. A torlódás több kilométeres.

Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M0-s keleti szektorában

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Sokan haladnak a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába.

- Baleset történt az M6-os autópályán a Pécs felé vezető oldalon a Szebényi pihenőhely közelében. A 176-os km-nél a külső sávot lezárták.

- Kiégett egy jármű a 6-os főúton Érd térségében. A 21-es km-nél a fél útpályát zárva tartják.

Építkezések, lezárások

- Az M5-ös autópályán Kecskemét térségében, a 87-es és a 79-es km között zajvédő falat építenek. A főváros felé haladókat belső sávba illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Röszke irányába a külső és a leálló sáv járható.

Szintén Budapest irányába, a 81-es és a 80-as km között burkolatot javítanak, fix tereléssel váltakozó sávlezárásra számítsanak. (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

- A 67-es főút, új autóúti szakaszán, a 63-as és a 62-es km között portáltábla építése miatt a Kaposvár felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező, Balatonszemes felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként egy-egy sáv járható.

Forrás: utinform.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok