Bilincsben vezették el a zsaruk az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) egyik budapesti telephelyéről azt a mentőst, akiről azt gyanítják, bántalmazta és meglopta a betegeit. A zsaruk letartóztatták a férfit, míg munkahelye azonnali hatállyal kirúgta.

Verte és kifosztotta a betegeket a budapesti mentős

Címlapkép: pixabay.com

A Bkikk által idézett Bors információi szerint az illető mentősről már korábban is felmerült: esetleg tilosban jár munka közben, és azt gyanították, amellett, hogy volt olyan beteg, akit bántalmazott, megesett, hogy meg is lopta a bajba jutott embereket, akiken segítenie kellett volna.

Úgy tudni, a férfi ellen ezért nyomozni kezdtek, a zsaruk pedig alig pár hete rajta is ütöttek a mentősök egyik fővárosi központjában, ahonnan már a kapitányságra kísérték a rendőrök. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Borsnak elismerte, hogy valóban megtörtént a felháborító eset.

– A BRFK feljelentés alapján rendelt el nyomozást, amelyben egy férfit hallgattunk ki gyanúsítottként kifosztás, valamint bántalmazás közfeladatot ellátó személy eljárásában bűntett megalapozott gyanúja miatt

– közölte a BRFK a Borssal. Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre szintén elismerte a történteket, de leszögezték: ilyen embernek nincs helye a mentősök között, hiszen ez a többi, tisztességes, az emberek életéért nap, mint nap keményen harcoló mentős hírnevét is csorbítja.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Blikk, Bors

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Nehèz elkèpzelni,nem egyedül megy ki a beteghez. Többen vannak mindig,várom a rèszleteket

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.