Ezt még az Országos Kórházi Főigazgatóság is etikátlannak tartja.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
Elteszik láb alól a beteget,utána meg fizettetnek.
Németh István
@mackoka46: na látod az is munka, azt is meg kell fizetni! Ha meghót valaki; attul mán pízet kérni nem lehet, csak a hozzátartozóktól!
Hát az Ede, szeretett repülni, még holtában is! Oszt biztos mondta magában most még a halak is meg fognak siratni - szemükbe ment hamu okán!
balos
Arra azért kiváncsi lennék,hogy K-ormos intézetben ezért mennyit kö fizetni,mert amúgy elég karcsún számolnak!A lőlő féléknek!
karma1
Es tessek mondani, ha kiderul a holttestrol, hogy nem a mi rokonunk, akkor visszaadjak a penzt? Vagy ha mondjuk a csaladunk nagy resze elhuny egy tomegbalesetben, akkor arra van kedvezmeny? 1 = 5500 forint, 3 = 12000??? Mert csak igy van ertelme am ennek a rendkivul humanus intezkedesnek!
Hogy rogyna rajuk az eg!
Eladott Ország
Ez már tényleg mindennek a legalja. Nem elég, hogy ez a k*rva kormány szándékosan szarér-hugyér dolgoztatja az állampolgárait, ( legnagyobb foglalkoztató, utána a cigány strómanja Lölö) , mert szerintük ez a versenyelőnyünk, (önmagunkon persze nem spórolnak) következésképpen a multi is ehhez igazodik. A kör bezárult.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.