Az energiaválság miatt döntött így az önkormányzat, egy november végére hirdetett kiállítást jövő tavaszra helyeztek át.

A 444 cikke szerint a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum szombat este jelentette be, hogy az európai energiaválság kapcsán a szentendrei önkormányzat által meghozott takarékossági intézkedések miatt a múzeumi centrum valamennyi kiállítóhelye bezár november elsejével. 

Szentendrén novembertől bezár a Ferenczy Múzeumi Centrum összes kiállítóhelye

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Emiatt a november 1. utánra meghirdetett rogramok – többek közöt a Múzeumok Őszi Fesztiválja eseményeinek egy része is – elmarad.

A múzeum a honlapján közzétett közleményében több tárlat és kiállítás nyitvatartási idejét is közreadta, és arra is kitértek, hogy a november 26-ra meghirdetett Párhuzamos narratívák című gyűjteményes kiállítás (amely a Ferenczy Múzeum – Pajor Kúriában lett volna berendezve) nyitása 2023 tavaszára csúszik.

A bezárás miatt az őszre tervezett múzeumi szakkörök és tanfolyamok is elmaradnak, a múzeumi centrum a közösségi oldalán és honlapján fog az oktatást is segítő digitális tartalmakat megosztani.

Forrás: 444.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
És és ? nem tetszik , hogy le épült az ország ? meg ugyi jó van ez így. Retardált Béla 68 fityma savazó Bürgefalva Akol köz 1.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.