Összezúzott buszmegálló, betört üvegek, felrúgott kukák. Ezek kísérik a buliból hazafelé vonuló fiatalok útját...

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@ugyeugye: Ezt mi gondoljuk így. Sajnos vannak másként gondolkodók.:-(
ugyeugye
@Evikati: ezért kellene a trövény, h aki képtelen nevelni a gyerekét, legalább kötelezve legyen rá. Na de nincsenek illúzióim. :(
Amíg a magasrendű rendőr azt mondja, h akkora a nyomás az éjszakai maffiózók miatt, h képtelenség bezáratni a szórakozóhelyeket a fiatalok elől, addig nem nagyon várok előrelépést.
gondolkodo
Személy szerint furcsállom, hogy a szülők többsége nem veszi észre, milyen állapotban ér haza a kölök!
A másik: ilyenkor kéne a rendőrségnek spórolnia a benzinnel és bizony, több "talpas" rendőrt az utcákra!
Ha nyugat-európa több államában nem szégyen, hogy gyalogos-rendőrök vannak az utcán, nálunk miért az? Legyen Nluk csiliszósz-spré a garázdák ellen!
Mit ér a szinte óramű-pontosságú autós járörözés, amit a kölkek is ki tudnak számítani?
Ha mindíg ugyanaz a járőrpárost látják az utcán, elég kulturáltak a járőrök, előbb-utóbb az ottlakók bizalmát is kivívják, ami úgyebár nem egy utolsó dolog a bűnmegelőzés- és felderítés esetére!
antonka
még el sem kapták a 14 éves lacházi lány gyilkosát, de a szülök nem tanulnak, csak zokogni tudnak egy-egy koporsó mellett. mi a biztositék, hogy esetleg a következő fiu vagy lány nem az ővé lesz a ravatalozóba? hol van a felelősségetek szülök? nincs keresnivalója éjszaka a gyerekeknek az utcán. a szórakozóhelyek meg látjátok milyenek? attól meg hogy a gyereked bandába, falkába törmörülve milyen álattá tud válni a legvéresebb rémálmodban sem gondolsz. ha megvan a baj, akkor lehet mutogatni, felelősért kiáltani, pedig a felelős te vagy a SZÜLŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evikati
@antonka: írásodban sok igazság van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.