Év végéig még drágulhatnak az élelmiszerek, és 2023 első felében is várható áremelkedés, de már csekélyebb mértékű lesz az ideinél - mondták szerdán az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. agráripari szakértői sajtótájékoztatón Budapesten.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Mi lesz veled infláció?Ez egy költői kérdés, mert bár most már mindenki tudja- mert ezt plakátolták ki ,hogy az inflációt a háború és a brüsszeli téves szankciók okozták, a mi két nagyszerű emberünk Matolcsy is Varga megkapta a felkérést és az ukázt, hogy a jövő év végéig felezzék meg.Már pedig ha ők ,akiknek semmi köze a főnök szerint az inflációhoz ezt a parancsot kapták ,akkor az infláció megfeleződik.No nem két hapsi intézkedésétől, mert ugye ők nem háborúznak és és Brüsszelben sem hoznak szankciókat, ez az infláció csak úgy magától ,Orbán parancsára, vagy kérésére majd egyszer csak megfeleződik.Úgy ahogy Jézus , úgy gyógyít Orbán is!S mondá Jézus Kelj fel és járj!És a béna ember felkelt, fel állt és elkezdett járni!Így tesz majd az infláció is, csak győzzük kivárni!
Eladott Ország
Megvédjük a családokat és a "rezsó " csökkentést...anyátok p*csája,hitvány ,hazug férgek. Csak az a qrva gender nehogy győzelmet arasson ! Győztek! Az emberek háromnegyede meg vesztett, a holdról is látni. A K*rva anyádat! Vótmá? Egyre nehezebb tartani a szekrényt, a csontvázak kifelé tolonganak. Már nagyon várom, hogy 20% legyen az infláció, mert a mostani 50%-60% tényleg elviselhetetlen. Más kérdés, hogy ha a tolvajbanda kitölti a ciklusát, akkor nem egy évig lesz recesszió itt, hanem legalább háromig. Vagy 2030-ig, vagy 2060-ig, hiszen merjünk nagyot álmodni. Persze mindez csakis az elhibázott Uniós szankciók és a tudjuk kinek a békés meg nem adása okán kényszerű háború miatt. Jó nektek ez a magas infláció, hiszen a velünk fizettetett 27 %-ból is loptok. El kéne kérni az IMF telószámát", ahogy elnézem szükség lesz rá, vagy a kínai és orosz hitelre.
uploads.disquscdn.com/images/f99cfeb6e2d4af094095ae7dbfa441351db88f15d52667c7cb346bfeb1f0fd9f.png?w=800&h=573

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.