Ez Palkovics László őszödi beszéde, ami után egy normális országban nem úszná meg egy lemondással, hanem szinte biztosan börtönbe is kerülne – ezt Hadházy Ákos független parlamenti képviselő írta csütörtök reggel a Facebookon.

Hadházy szerint ez Palkovics őszödi beszéde: a Mol megrendelt magának egy előre lezsírozott gigaközbeszerzést?

Palkovics László technológiai és ipari miniszter beszédet mond a Technológiai és Ipari Minisztérium és a HUMDA Zrt. által „A jelen és jövő közlekedése okosan" címmel rendezett konferencián a dunaújvárosi Autó Máté szalonban 2022. október 14-én. MTI/Vasvári Tamás

Mint azt a "korrupcióvadász" képviselő írta, a néhány hete elhangzott beszéd első részét a HírTV közvetítette, a képviselő által bemutatott részletet azonban nem – azt egy, a helyszínen készült, rossz minőségű felvétel alapján tudja bemutatni Hadházy (a hangot az eredeti videóra tették fel).

Ami a viszonylag összefüggéstelen mondatokból egyértelműen kiderül: Palkovics bevallja, hogy a MOL kereste meg a minisztériumot egy hosszú távú (30 éves) üzlet ötletével,

amire a TIM – akceptálva a MOL KÉRÉSÉT- kiírt a MOL SZÁMÁRA egy közbeszerzést a TELJES HULLADÉKGAZDÁLKODÁS 35 éves koncessziójára (ezzel egyébként több ezer vállalkozás ellehetetlenülését okozva).

Még egyszer: itt a vallomás arról, hogy egy magánvállalat kinézett magának egy teljes üzletágat, majd a kormány a vállalat kérésének megfelelően dönt és neki megfelelően játszik el egy koncesszióról szóló közbeszerzést.

Fogok természetesen feljelentést tenni, de természetesen nincsen kétségem afelől, hogy a “rendőrség” ezt is el fogja szabotálni.

- írta a politikus.

Forrás: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
A sukorói telekcsere (M4-es autópálya) meg sem történt(!), mégis letöltendőt kapott néhány szereplője! Ezt pedig ezek a NER csicskák simán meg fogják úszni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Az akadémiától a szemétdombig ez mindenhol tud talicskázni.
Nyírfa
Sok-sok, Baranyi Krisztinához hasonló embert kérek, ajánlok a közigazgatásba, az ország minden rendű és rangú vezetésébe.

mfor.hu/cikkek/makro/baranyi-krisztina-en-most-biztos-nem-szeretnek-arnyekkormany-tagja-lenni-meg-valodie-sem.html
Gyurka80
@Baker: Hülyegyerek libajnai szerin is rossz volt: cserével durván 1,3 milliárd forintos kár érte volna, ezért a 2009-es kormányváltás után a Bajnai-kormány bírósági úton megtámadta " Mennyi pénz vándorolt volna szoci zsebekbe, na ez a korrupció!
Baker
@Gyurka80: Hülye az anyád, aki a kifosott!
Gyurka80
@Baker: Te úgy jöttél a világra (?), azért vagy ilyen?!
Baker
@Gyurka80: Szövegértés elégtelen, Gyurika. Leülhetsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.