Asztal- és széklábakkal támadtak munkatársaikra, a rendőrök kezdeményezik letartóztatásukat.

Vendégmunkások véresre verték egymást asztal- és széklábakkal a pápai munkásszállón

Fotó: piyabay.com

Bejelentés érkezett a rendőrégre 2022. december 20-ára virradó éjszaka arról, hogy az egyik pápai munkásszállón többen összeverekedtek. Az eljárás adatai alapján három külföldi állampolgár és egyik munkatársuk között szóváltás alakult ki, majd a sértett bezárkózott a szobájába.

Erre a 17, a 18 és a 19 éves férfi rátörte az ajtót, bementek a helyiségbe, ahol a sértettet bántalmazták és törtek-zúztak a szobában – írják a Veszprém megyei rendőrség Facebook-oldalán.

Ezt meghallva a sértett másik három munkatársa futott le az emeletről, hogy a segítségére siessen, majd a bántalmazók asztal- és széklábakkal támadtak rájuk is.

A kiérkező rendőrök két elkövetőt az épületben, míg társukat – aki menekülni próbált – a munkásszálló közelében fogták el. Ezután előállították, majd a nyomozók őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként kihallgatták őket.

A sértettek közül hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a mentők azonnal kórházba szállították őket.

A tettesek ellen életveszélyt okozó súlyos testi sértés bűntett kísérlet, felfegyverkezve és csoportosan elkövetett magánlaksértés bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlet, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság előterjesztést tett az illetékes ügyészségen mindhárom elkövető letartóztatásának indítványozására.

Forrás: Facebook

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.