A férfit őrizetbe vették életveszélyt okozó testi sértés, súlyos testi sértés, jármű önkényes elvétele és rongálás bűntettek miatt.

A 24.hu a rendőrség közleménye alapján számolt be arról, hogy őrizetbe vették a 45 éves R. Attilát, aki december 20-án, hétfőn reggel 6 óra 30 perc körül a XVI. kerületben egy áruház mögött látta meg válófélben lévő feleségét egy idegen férfi autójában. R. Attila egy kővel bedobta a kocsi hátsó szélvédőjét, a nőt kirángatta az autóból és zsebkésével hátba szúrta, a nő barátját pedig a combján sebesítette meg.

Vissza akarta szerezni a válófélben lévő feleségét, ezért késelte meg a nőt és új párját a XVI. kerületi késelő

Fotó: YouTube/police.hu/videórészlet

R. Attila eztán a megszúrt férfi kocsijával elmenekült, majd azt a közelben felgyújtotta és hátrahagyta. 

A megszúrt nő és a megszúrt férfi a közeli mentőállomásra ment be segítséget kérni, onnan egyenesen a kórházba vitték őket. A 39 éves nő életveszélyes, míg az 52 éves férfi súlyos sérülést szenvedett. 

A fővárosi rendőrök a késelő után hajtóvadászatot indítottak, a férfi azonban 8 óra 10 perckor önként feladta magát a XVI. Kerületi Rendőrkapitányságon. A férfit az életvédelmi nyomozók őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását is.

A 24.hu kérdésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóosztálya elárulta, hogy a bűncselekménnyel gyanúsított férfi beismerő vallomást tett a kihallgatása során, a tettét pedig azzal indokolta, hogy vissza akarta szerezni a nőt.

Forrás: 24.hu, police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Egy összevagdalt, életveszélyben lévő feleségre vágyott?! A hülye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.