XXl. század, Magyarország... A budapesti Jahn Ferenc kórház kardiológiai (!) osztályán 2 napja (!) zseblámpával világítanak a nővérek, ha beteget látnak el. Azt nem részletezik, hogy mi történik az életmentő műszerekkel, hiszen azok nem igazán működnek a játékokból ismert 9 voltossal. Ilyen a dübörgő egészségügy hazánkban így karácsony-tájt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
nekem ne mondja senki sem, hogy a korhaznak nincs egy generatora!!!???
Akar kardiologia, akar csak egy sima korhazi osztaly, de vannak olyan berendezesek, amiknek 24/7 kell mukodnie, kulonben meghal a beteg! (Pl. oxigenfejleszto). A tesztberendezesekrol nem is szolva. Egyebkent nincs az az aramhiba, amit a szolgaltato egy korhazban 2 nap alatt ne tudna kijavitani!
Szerintem villanyszamla-hatralekban vannak, es mivel haborus veszelyhelyzet van, orban pont szarik arra, hogy a kozmuszolgaltato szolgaltat-e vagy sem? Hat idejutottunk a baromira ember- es csaladbarat kormany alatt!
Csak beteg ne legyen az ember!
karma1
Ha nalunk 1 ora alatt nem javitanak ki a hibat, az ipari meg az egeszsegugyi miniszter mar is fogalmazhatna a lemondolevelet. Azonnal el is fogadnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok