A 2022. év legfőbb tanúsága, hogy vissza kell térni a világnézeti alapú politizáláshoz, ami az LMP esetében a zöld politika – jelentette ki a párt társelnöke évértékelő sajtótájékoztatóján pénteken, Budapesten.

Ugyanakkor az ellenzéki oldalon sokkal őszintébb politizálás szükséges, és vissza kell térni ahhoz, hogy világnézetek harca zajlik a politikában

- közölte Ungár Péter.

A politikus úgy vélekedett, hogy 2022 olyan év volt, amely az ellenzéki oldalon senkinek nem teljesítette be a várakozásait; elindult egy gyilkos háború, a gazdasági válság közepette egyre nehezebb a megélhetés és negyedszer is kétharmados többséget szerzett a Fidesz-KDNP.

Ungár Péter: "2022 olyan év volt, amely az ellenzéki oldalon senkinek nem teljesítette be a várakozásait"

Fotó: Facebook

Ugyanakkor – folytatta – ez volt az az év, amikor mindenki számára világossá vált, hogy felbomlóban van a fosszilis energiára alapuló világrend.

Magyarország számára a fosszilis energia felhasználása geopolitikai probléma is, amelyet akkor lehet megoldani, ha "magyar alternatív energiára" állunk át – mondta Ungár Péter.

"Az is látszik, hogy a kormány ennek az ellensége"

- tette hozzá a politikus.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
szegény Ungár...úgy küzd, mint vadmalac a jégen...a vagyona lehetővé teszi, hogy ne sumákoljon a tiszteletdíját illetően...az ellenzéki vezetőkre ez nem jellemző, mert ők a biztos illetményükért inkább hallgatnak...vagy úgy tesznek, mintha hatalmas, országmegváltó terveik lennének...
...persze mindezt széttárt karral teszik, mertugye a fidesz... a fidesz mindeközben köszöni jól van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.