Ízlelgessük: 53. 000 millió forint! Csütörtökön este megjelent a Magyar Közlönyben, hogy a magyar kormány egyetért a hungaroring versenypálya fejlesztésével és Forma-1 Magyar Nagydíj rendezéséről szóló szerződés 2032-ig való meghosszabbításával.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez a magyar F1-s futam évek-évtizedek óta masszívan veszteséges - mint minden általunk rendezett egyéb VB vagy EB - csak most eljutott oda az állam, hogy kb. 1 percre van az államcsődtől. Be kell fejezni azt, hogy egyébként a magyar állampolgár lassan a rezsit meg az élelmiszert sem tudja kifizetni, de az állam a nemlétező pénzéből (hitelből) szórja szét eszetlenül. A mezőgazdaság a tönk szélén, lassan már ivóvíz sem lesz, de a mi kurva szegény országunk F1-t támogat. Ahogy veszteséges volt az összes úszó VB, az lesz az Atlétikai VB, a Vadászati gigakiállítás meg szinte az összes projekt, amit az állam karol fel. A nagy állami beruházásokat nyerő NER oligarchák is beszállhatnának a finanszírozásba, mint például Ausztiában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok