Sok százmillió forint a különbség a tavalyi és a tavaly előtti vagyonban.

Habony Árpád angliai tanácsadó cégének fogyóban a pénze

Habony Árpád. Kép: YouTube / RTL

Fogyóban a Habony Árpádhoz köthető Danube Business Consulting Ltd. pénze – írja az RTL.hu. Az angliai Maidstone-ban székhellyel rendelkező tanácsadó vállalatot Habony 2016-ban alapította Arthur J. Finkelstein amerikai kampányszakértővel, majd üzlettársa 2017-es halála után teljesen Habonyé lett a cég – idézi fel az RTL. A Danube Business Consulting vezetője azóta is az Orbán Viktor egykori beszédírójaként ismert, államtitkári posztot kapó Lánczi Tamás.

A Danube Consulting tőkéje és készpénzállománya is éveken át növekedett, a tavalyi mérlegadatokból azonban más tendencia olvasható ki.

Míg 2021 év végén a saját tőke meghaladta az 1,234 millió fontot – ez mostani árfolyamon több, mint 526,8 millió forint –, addig 2022 végére ez 739 ezer font körüli összegre apadt, ami átszámolva nagyjából 315,5 millió forint.

A cég 734 359 fontja az eredménytartalékban pihen. Ez az összeg egy évvel korábban még meghaladta az 1 millió 229 ezer fontot. A különbség átszámolva több mint 211,3 millió forint.

Készpénzben és bankbetétben 2021 végén még 834 ezer fontja volt a vállalkozásnak, ez 2022 végére 232 470 fontra csökkent.

Ahogyan 2021-ben, úgy tavaly is fennállt az a kölcsön, amelyet a Danube Business egy érdekeltségének. Ez 349 900 fontra, átszámolva körülbelül 149,4 millió forintra rúg.

Forrás: Rtl.hu
Fotó: YouTube / RTL

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Semmi gond, majd a magyar adofizetok bedobnak neki par milliardot, nehogy ne tudjon Ibizan kokot szivni.
csak úgy....
habony árpi azt üzente,hogy elfogyott a lopott pénze,
ha még egyszer azt üzeni, 0rbánnak kell segítení,
éljen,éljen a nemzeti csirkefogó válogatott!
Péter2
Arthur J. Finkelstein volt a világ egyik legnagyobb gyűlölet kampányszervező .
Menőmanó
Eddig is Orbán pénzelte Takonyárpit, most neki is kevesebb jut. A határontúli agymosó újságok is sorra megszűnnek. Nincs uniós zsé, nem jut már rájuk. Jó ha napi betevő lopnivaló megvan, másra egyelőre nem nagyon telik.
Menőmanó
@sgl: Egy percig sem gondoltam, hogy a saját mogyorózó zsebéből :-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.