Péter2

Mi lesz így Dobrevvel – az MSZP máris kihátrált mögüle
' Ma reggel megjelent a Magyar Nemzetben egy hír – a propeller.hu is beszámolt róla – Ezt a hírt a magyar nemzet produkálta , spekulálta össze , ez már megint az agyhalottaknak propaganda , sajnos ez a hírportál is agymosoda lett , innentől nem olvasom , törlöm a lógóját is !
Orbán: A történelem szemétdombjára küldjük a brüsszeli bürokratákat
Titeket már az ottani jobboldali legnagyobb frakció , a történelem szemétdombjára küldött , pontosabban oda menekültetek mielőtt aláírták volna a kidobásotokat , egy súlytalan senkik letettek , lassan Magyarországon meg is fog történni , a hanyatlásotok megkezdődött !
"Magyar Péter elvesztette a felesége által szerzett munkahelyeit, és ezért bosszút akar állni” – Itt a kormány reakciója az "üres locsogás-fecsegésre"
Bajban a p-fideszes aberráltak és a szatelit pártjuk, az ők hazájuk ! A p-fidesz propaganda terén is megvan a hatalmas tockos mert teljesen kontraproduktív , minél jobban próbálják aláásni Magyart , annál több a támogatója , szarban lesz a fidesz a választásokkal ha ez a tag pártot csinál , mert jobbról , és az idáig nem szavazókból meg tud szólítani még embereket a p-fideszenek odalesz a 2/3 de nagyon , igaz a legnagyobb baloldali pártal nem kép koalícióra , de a parlamenti szavazásokon , törvénymódosításokon egymásra lesznek utalva , bármit elérhetnek , Magyarnak ez ellen nincs kifogása , ha ez így megtörténik , akkor a p-fideszesek csak bábok lesznek ! " Milyen sz@r lesz nekik , ha pl törvényt akarnak módosítani , a 2 ellenzék nem szavazza meg , vagy ha az ellenzék akar , azt meg nem tudják megakadályozni " Innét a nagy lejáratási hullám , érzik a p-fideszesk megcsapta az orrukat a börtön szaga.
Rákay Philip eddig bírta cérnával – odaszólt az okoskodóknak
Jobban járna , ha filmes vergődése helyett , megfogadná az általuk agyonfavorizált muszkák nagy atyának Vlagyimir Iljics Uljanov bölcs gondolatát , " ami nem megy , nem kell erőltetni "
Ismét éghet Budapest Gyurcsányék miatt, akárcsak 2006-ban
Meg fog történni az elszámoltatás , a p-fideszes bűnözők, oligarchák , haverok nem fogják megúszni az elszámoltatást ,épp úgy ahogy a lengyeleknél sem , a p-fidezes gyújtogatókkal , ha a rendőrség nem bír , majd bír a katonaság és lesz esze a lakosok egy része sem fogja engedni az anarhiát jobboldali tombolást dúlást ! Továbbá az ország be fog lépni az uniós ügyészségi rendszerbe , akkor nem csak itt kell felelniük hanem az uniós színtéren is . A magyar népnek nagy többségének , már elege van belőlük !
Már nem kell élned meg halnod a hazáért – legalábbis Tóta W. Árpád szerint – Erről ír még a gyerekeknek a baloldali publicista
"Nem igaz már, ami a Szózatban áll: hogy itt élned, halnod kell". Hogy le van írva, egy dolog , sok más is le van írva, pl a 10 parancsolat , és mégsem tartják be a keresztények ! Tény , hogy rengeteg fiatal és középkorú munkavállaló ,a rossz pénzügyi , gazdasági , morális helyzet miatt ami az országban uralkodik , kénytelen valamelyik nyugati országban munkát vállalni , m hogy vigye valamire , mint , hogy szegényen egy rendszert szolgálni . A nemzet, róla már ne is beszéljünk , főleg a p-fidez propaganda által lassan még a wc papír " water closet paper ' is " nemzethy " lesz , a p-fidesz által vizionált nemzethez csak a p-fideszből élők , a propaganda által megbutult agymosottak tartoznak . A valós nemzet másról szól , de itt az már nincs , sikerült szétb@sznia a p-fidesz propagandistáinak .
Ha te is így tettél, bukhatod a jogsit
@simmering73: Jól írtad , ne bíz a p-fideszben kiegészítem, és a szavazóikban sem , egy " kutya " mind !
Vasali Zoltán: Ha bebizonyosodik, hogy bántalmazta Varga Juditot, azonnal vége Magyar Péter politikai karrierjének
@Levendula: Ezt úgy hívják kontraproduktív , minél jobban le akarja járatni a p-fidesz, magyart annál több támogatója lesz , a p-fidesznek elkezdett levitézleni , már hiába erőlködnek az utolsókat rúgják , a legfőbb okok , 2010 óta a lakosság jó részének nem , hogy jobb lett a sorsa, hanem rosszabb ezt már az emberek a pénztárcájukon életvitelükön érzik hiába a csúcsra járatott forint milliárdokat elnyelő p-fideszes agitációs propaganda , rengeteg ok van , nem lehetne ide leírni mert karakter limit van , a másik fő ok az emberek megunták ezt a " kormánynak " nem nevezhető bűnszervezetet , változást akarnak legfőbbként " kormányszinten " ezt a szellemet nem tudja a p-fidesz a palackba visszagyűrni !
Kádár titkára most derült fény: Giovanni Giuseppe Czermanik néven anyakönyvezték
Kádár nem lehetett kommunista vezető , 1948. június 12-én a Magyar Kommunista Párt és a Szociáldemokrata Párt egyesültek, Magyar Dolgozók Pártja (MDP) néven. MDP volt baloldali munkáspárt ők a sokat emlegetett komcsik ! Magyarország 1956–1989 közötti időszaka, más néven a Kádár-korszak Magyarország, pontosabban a Magyar Népköztársaság 1956. november 7-e és 1989. október 23-a közötti történelmének közkeletű elnevezése, nevét az országot 1988 májusáig de facto vezető Kádár Jánosról kapta.
Kádár titkára most derült fény: Giovanni Giuseppe Czermanik néven anyakönyvezték
@csak úgy... Pontos a fedőnév , de ezen fedőnév amit írtál győri gábor néven III/IV BM ügyosztálynak volt a besúgója , jelentett katonatársairól , de más disznóságok alatt is van ez az fedőnév , sőt ott már kövér laci neve is felmerül ,a levéltári adatok révén . nem véletlen egyedüliként a fidesz tiltakozik egyedüliként az ügynökök , káderek besúgók jelentők nyilvánosságra hozatala lehetősége ellen !
Putyin nyert, de Navalnij is ott volt az elnökválasztás záró napján
Ilyen eredmény a totális diktatúrákban létezik ! Oroszország , észak Korea , ...
A kormány szerint hazudik a Spar: „A különadó tény, minden más alaptalan!”
@csak úgy...: Nincs kizárva , akkor lesz még kutyahús is , legalább a ner tagok zabálhatnak azt is , meg bogarakat , szöcskéket , meg ki tudja milyen rágcsálókat !
A kormány szerint hazudik a Spar: „A különadó tény, minden más alaptalan!”
Én a spár helyében kivonulnák Magyarországról , had legyen p-fideszes oligarcháé az üzletlánc kiüresedett helye , majd a vásárlók meglátják a minőség és az árak közti különbséget , mert újabban ami magyar , az lassan ritkán jó , és nagyon drága , ha a spár kivonul erre lehet készülni , itt is a ner monopóliumot akar , hogy hizlalni tudja a p-fidesz a disznajait .
Magát látja Magyar Péterben – Márki-Zay is felült a Magyar-expresszre
@Peller Anikó: dk nélkül sohasem lesz 2/3 többsége még Magyarnak sem , ! A dk-sok vagy a többi baloldali szavazók soha nem szavaznának egy olyan emberre, aki a p- fideszből jött, és jobboldalra sem ! A dk a legnagyobb baloldali párt, elég embert tud maga mögött tartani , hogy megkerülhetetlen legyen ha akarnak p-fidesz ellen tenni valamit ! Ebbe a témába pár fórumba beleolvastam , sokak rájöttek arra , hogy magyar cselekményterve baloldali koalíció nélkül nem megvalósítható, a 2/3 ez tény ! A lényeg magyar mondatai hallatán a gondolkodó emberek mára már rájöttek , hogy nincs értelme magyarra szavazni , ha pártot alapít , mert egy zsákutca , én mint baloldali arra a baloldali pártra szavazok , ha szavazok , amelyik a legerősebb és más baloldaliaktól is hallom , , hogy ezt teszik ! Részemről már szinte semmilyen hatása nem lesz rám , de ha román bozgorok szavazhatnak , még a halott bozgor is, akkor én is !
A kormány szerint hazudik a Spar: „A különadó tény, minden más alaptalan!”
@Pusztai: "
Átalakította működését és Svájcba menekítette magyarországi vagyona egy részét az osztrák tulajdonú Spar üzletlánc - írja az Economx. Azt állítják: így védekeznek az ellen, hogy Orbán Viktor oligarchái megszerezzék a magyar piacon második legerősebb élelmiszer kereskedelmi céget. Hans Reisch a Spar Austria csoport vezérigazgatója korábban egy osztrák élelmiszeripari szaklapban azt írta:
a kisajátítástól való félelem miatt vagyont von ki Magyarországról a salzburgi központú kereskedelmi csoport.
Ennek részeként az észak-olaszországi, a szlovéniai, a horvátországi és az itteni piacon közreműködő svájci leánycégük kezelésébe adták a vagyonkezelési jogok egy részét. ""
Tudod, hogy mennyit kérnek el egy gombóc fagyiért? Mutatjuk
Igazi családbarát árak , főleg ahol van 3-4 gyerek ,többségében a fagyizókat kerülik . Ritka a jó fagylalt , én csak a kézműves fagyit eszem , ahol a teljes alapanyag készül semmi előregyártott , még a tölcsért is ott sütik , elmegyek érte 25 km , az adag nagy árba átlag 3 " gombóctól jól lehet lakni , nem sajnálja a mennyiséget a mester , ámbár van mikor megveszek egy tégellyel , 2 napig kitart és 2-3x jóllakok belőle , nem szeretem elaprózni .
Magyar Péter: „Semmi közöm a Talpra, magyarok! fb-oldalakhoz”
Én neked sem dőltem be ! A rendszer amit építettetek ,minek a szerves része voltál a 14 év alatt Európai szinten, a közép mezőnyből az utolsó előtti legszegényebb Uniós országgá sikerült lezüllesztenetek , erkölcsileg , és gazdaságilag , é morálisan . Na most ezek után nem hiszek , idáig sem hittem , csak a szememnek .
Nagy Ervin: Első fecskeként közösséget vállalok Magyar Péterrel
@Horizont: Láttál már tiszta kezű fideszest ? Mert én még nem ! Ez menekül a politikába , hallgattad mit mondott a gyűlésén ? A lényeg, elmondta mit tenne , ezt akarták hallani az emberek , ez pont olyan mint a fidesz propagandája ," azt kell hallatni amit hallani akarnak " csak sohasem valósulnak meg a megmondottak mert csak propaganda , hogy miért , amiket elmondott azoknak a dolgok véghezviteléhez 2/3 kell , nem így van ? De a DK-nélkül sohasem lesz 2/3 viszont elmondta, velük nem köt koalíciót , ámbár egy hete még nem volt neki kínos , érted ugye ? Lesz még egy megélheti politikus és egy párt , ami önállóan semmit nem tud tenni , úgy mint a DK , kivárásra vár , ha akarnak az emberek változást kéntelenek lesznek leszavazni rá . Csak kevés az idő , mert 2026 után lesz még egy uniós pénzösszeg az utolsó 1/3 kifizetése , ezt vagy elhozza a p-fidesz , és felélik ,úgy ahogy a 14 év alatt tették , vagy egy új kormány az 1/3 összeget az ország kárenyhítésére fordítja , akkor talán nem marad Magyarország Európa második legszegényebb országa ,ez a tét , mert az emberek kormányváltást akarnak , ez meg megosztja azokat , de szerintem a mámor hamar elfog szállni , mikor az emberek elkezdenek otthon számolgatni , meg leesik a " tantusz " , hogy ezt a rezsimet csak 2/3 lehet felszámolni , vagy egy forradalommal , hát így , hogy lesz meg a 2/3? . Sehogy ! Minden fog a régiben maradni ! Erre bármit rá merek fogadni .
Plágium! Orbán Nagy Feró dumájával ékeskedik
Akkor meg volt a beteges vízió , egy bolond sokat csinál ! A két roma egymásra talált , már csak a testvéreik hiányoznak pataki , matyó gabi nem utolsó sorban fásy és gáspárok !
Medvegyev beleállt Bukarestbe: „A román, mint ismeretes, nem is nemzet”
Megszólalt egy komcsi , akinek a szavára a moszkovitákon kívül senki nem ad, hála isten az eun belüli moszkovita árulók mennyisége jelentéktelen !
Nagy Ervin: Első fecskeként közösséget vállalok Magyar Péterrel
Ez az Ervin is butuska egyed , egy fideszesnek , de egy volt fideszesnek sem szabad hinni . Kutyából nem lesz szalonna . Erre úgyis hamar rájönnek az emberek ! Magyar azért akar pártot alakítani , hogy a sajátjai mocskai be ne fedjék , mert ismeri a rendszert , mert szolgálta !
Magyar Péter ismét megszólalt: Mindenkinek szíve joga lejönni Gyurcsány Ferencről
@Peller Anikó: Kutyából nem lesz szalonna , az emberek többsége kormányváltást akar , a p-fideznek már 100% elment 2/3 bőven , a dk tartja a szavazótábora mennyiségét , onnét ez az ember nem tud szavazókat elvinni , 2 okból sem, mert nem hisznek neki hosszú távon mert fideszes volt, a másik sem a fideszel , sem a mi hazánkal nincsen egy út a baloldalnak amit helyeslek is , ha szavazok , igaz engem már nem nagyon érint , hogy mi lesz itt , de egy olyan pártra sem szavaznék , akiknek a legkisebb köze is van a fidesz bandához , ha szavazok csak arra a baloldali párta aminek a legtöbb az esélye , bár mire pl , ne legyen a p-fidesznek 2/3 ha ez megtörténik én már elégedett is vagyok , hadd süljenek a saját zsírjukba , pont annyira kell majd a baloldalnak konstruktív ellenzéknek lenni , ha bukik a 2/3 mint ők voltak ! Kölcsön kenyér vissza jár .
Tarlós: Vitézy semmihez sem ért, Karácsony jajveszékel, Szentkirályi jól kommunikál
Elszámoltál már a metró mutyival vén fószer ? Felújítás árán újakat lehetett volna venni a Skodától ! De a ruszkik kiszolgálása fontosabb volt mint a fővárosiak , vagy ott dolgozók érdekei , ma megbízásotokból a ruszkik által felújított metrók , kezdenek hasonlítani a felújítás előtti önmagukra , na ennyit tudtatok ! Kárt okozni a fővárosnak milliárdos mutyi volt mennyit kaptál ?
„Magyar Péter egy szakmát vesztett strici, kapkod a levegő után, hogy meg tudjon élni” – fideszes ünneplőket kérdeztünk
@Méhes: Változásra nagy szükség van , az utolsó esély , hogy az országgal kezdjenek valamit , az uniós pénzek amit kapott az ország a 20 éves belépésünk óta , 2026 után az utolsó harmad kifizetése kerül sorra , utána már nem lesz több uniós felzárkóztatási pénz , na ezért nem mindegy milyen kormány lesz , mert ha marad ez , a pénzek java ott is marad örökre , amit meg elhoznak az elvész pl a propagandára és többségében a pedofideszes zsebekben . Magyarország a 14 év pedofideszes országbitorlás eredménye az unió 2 legszegényebb országává tétele, és korrupciós listán az 1 ez a pedofideszes sikertörténet , ha marad ez a bűnszervezet az ország élén , akkor 2026 után az uniós pénzek nagy része ott is marad ,az ország a szegény európai országok közt fog maradni , véglegesen ! Ez a tét !
Mégsem volt békés a lelki Békemenet! Leköpték a Momentum frakcióvezetőjét, és letépték a kokárdáját
Akkor a romagyerek garázdálkodott , fel kell jelenteni , gondolom nem az első ügye ! Mondjuk engem köpött volna le , egy darabig gyomorszondával etették volna az biztos .
„Magyar Péter egy szakmát vesztett strici, kapkod a levegő után, hogy meg tudjon élni” – fideszes ünneplőket kérdeztünk
@Aki Én: Majdnem 2x annyian voltak ,mint orbán uszításán , ha pártot alapít , és a fideszből kiábrándultakat egy részét , és akik nem szavaztak sehová sem, a nagy többségből meg tud szólítani a választásokra 2026-ra 1, 5 millió embert és úgy, ahogy mondta , ha muszáj lesz a pedofidesz elzavarásához a legnagyobb ellenzékkel koalícióra fog lépni az nem más mint a dk , mert a dk-nak van 1,5 millió szavazója , simán meglesz a jelenlegi rendszerben a 2/3 , nagy kakába került a fidesz , mert mihelyt bukik , többet ebben a formában nem lesz , mert a jelen fideszes vezetők többsége börtönbe fog kerülni bűnszervezetben elkövetett bűncselekményei miatt , és még az uniós ügyészségi rendszerbe is be kell lépni , hogy az is el tudja őket számoltatni !
Dulakodás volt a Nemzeti Múzeum előtt
A sok üres tekintet , mint a zombik , mindent megmagyaráz a fotón látottak ! Hát én nem dicsekednék vele .
Orbán: a Petőfiékre való megemlékezés helyett Brüsszel elfoglalására buzdítja a magyarokat
Akkor megvolt a beteg elme ,beteg emberek felé , és a ki nem maradhatott örültek uszítása !