Péter2

Közbelépne Lázár János: cudar világ vár mostantól a rollerosokra
@Emmersson71: Mindegy hova megy a Kuria , Amit írtam a kerékpár meghatározásáról az a jelenlegi hatályos törvény , ezért akarják a rollert is kategorikusan limitálni , lehet gázkar , teljesítmény 300w nál nem több , és max 25 km/h mert vannak olyan rollerek amik motorja 1-3- kw az már eléri a 100 km/ h sebességet sőt még föle is lehet , ezeket nem akarják , hogy vezetői engedély nélkül hajtsák közterületen , viszont ha vezetői engedéllyel hajtják , akkor már főúton is hajthatja , az alkategóriát meg csak kerékpárúton így kevesebb lesz a nagyobb sebességgel haladók balesete , mert nagyobb lesz a tere a használatra . Amúgy a mai modern versenykerékpárok , kényelmes tekeréssel bőven 40 km/h fölött mennek , nekem is van , új is meg régi is , a régivel is lehet 40 fölé tekerni , de az fárasztó , az ujjal észre sem veszem , de én inkább motorozom , nekem 750 köpcenti fölött kezdődik .
A fideszes polgármester apja is milliókat kapott – Még nincs vége a pétervásárai mutyizásnak
Ezért volna szükséges az európai ügyészséghez csatlakozni , mert ott nincs Polt Péter , és haverok az ügyészségbe akik elsikálják a bűncselekményt , pont az ilyen események ki nem vizsgálása miatt nem jönnek az uniós támogatásik , sőt ilyen esetekbe vissza is kell fizetni az uniós támogatást , A NER lopásai miatt rengeteg pénzt fizetett vissza " az elkurmámy " a ti adótokból , a tolvaj meg vígan habzsidörzsizik a lopott pénzből , csak azért , mert jobboldali NER tag , oligarcha !
Közbelépne Lázár János: cudar világ vár mostantól a rollerosokra
@Emmersson71: 2016 Kuria döntése , alapján ami mai napig van érvénybe , elektromos , vagy belsőégésű motorral rendelkező 2 kerekű jármű kerékpárnak minősül , amin van gázkar , de viszont 300w vagy kevesebb a teljesítménye , és a tervezett maximális sebessége nem haladja meg a 25 k/h sebességet ,a Kuria épp azért hozta ezt a döntést , hogy a gázkar ne legyen probléma , így van uniós jogharmonizáció , amúgy ezek a gépek mindegyike rendelkezik COC tanúsítvánnyal .
A NATO szerint Putyin atomfegyvereket érintő terve veszélyes és felelőtlen
Csak fenyegetőzik , nem mer semmilyen atomot használni , mert azonnal menne több ország felől a válaszcsapás , az ottani vezérkarban is vannak gondolkodó magas rangú tisztek , akik megakadályoznák egy atomrakéta indítását , " még szerencse , hogy egy ember nem képes ilyent egy gombnyomásra indítani " De lásd Afganisztánt , ott sem mert még stratégiai , kis töltetű atomot robbantani , pedig ott lett volna neki tér , hogy kevés civil eset volna áldozatul .
Szijjártó Péter felkészült a V4 széthullására – Már a szerbekkel bratyizik a külügyminiszter
Vagy inkább titeket okádnak ki a V-4-ből ! Gondolom itt is a többségre akarják erőltetni a beteges vízióikat , épp úgy mint az unióba !
DK: "Ha Magyarország meg akar szabadulni az orbáni inflációtól, akkor az Orbán-rendszertől kell megszabadulnia"
Ne , hogy azt higgye valaki , hogy ha ezt a kártékony rezsimet elkergetik ,azonnal változás lesz , okoztak ezek a 13 év alatt annyi erkölcsi , anyagi kárt az országnak , hogy ezt évtizedekig nyögni fogják az itt élők ,csak egy egy példa , elég ha megnézzük 2010-hez képest megduplázták az államadósságot annak ellenére ,hogy milliárdok jöttek az uniótól az országba , elszigetelődött az ország az oroszbarát politikájuk , és a gazdasági hozzá nem értésük miatt , lehetne sorolni de nem férne bele a karakterlimit miatt , egy tizede sem ,
Orbán Viktor végbélkúpjához hasonlította Nagy Ferót a humorista, Tóth Gabi sem maradt ki a jóból
Akkor lehet nekik írni a NER csasztuskáit , legalább a hívek vörösre tapsolhatják a tenyerüket . Amúgy a cikkben említett " celebek " " előadási" színvonala nem üti meg az ingerküszöbömet , sem hang , sem stílus , nem véletlen nem hallgatok semmilyen magyar rádióadót , így elkerülhetőek ezek a cikkben jól behatárolt NER által tolt , agitált egyének , nagyon közel lakom az osztrák , szlovák határhoz , sok kereskedelmi adó közül tudok válogatni , ahol van színvonal , és nem kell napjában többször ezeket hallgatni , a kedvenc hazai előadóim meg a mai technikának köszönhetően bármikor elérhetőek !
Két világhatalom találkozott: ennyit tudni Putyin és Hszi Csin-ping kínai elnök megbeszéléséről
@simmering73: És ha Kína belefolyik az is szarban lesz , mivel Kína első számú piaca az usa , a második Európa .
Be lehet vinni Nagy-Magyarországos és árpádsávos zászlókat az észtek elleni meccsre – Az MLSZ külön közleményt adott ki erről
@csak úgy A ner által emlegetett , Trianon előtti úgynevezett Nagy-Magyarország egy fikció volt, hiszen ebben a formában sohasem létezett, csak a Monarchia keretén belül.
Szörnyű! Holttestet találtak a Dunában
Én is találtam a 80 évek végén , az ndk-sok usztak át Magyarországról Csehszlovákiába , volt akiknek nem sikerült , itt többet i találtak , amit találtam az a szakértő szerint 3 hónapja lehetett vízbe , és ez késő ősszel volt .
A cseh köztársasági elnök borúlátó: "Ukrajnának egyetlen kísérlete lesz jelentős ellentámadás megindítására"
Felesleges elfüstölni a " puskaport" egy nagy támadásra , hanem fenn kell tartani a nyomást , úgy ahogy , a Grúzok , vagy az Afgánok tették , Afganisztánból 10 év után kotródtak haza , Grúziából 5 év alatt , itt akár kevesebb is lehet , csak folytatni kell a gerilla háborút , mert ehhez az oroszok teremtettek talajt , mikor szétlőttek városokat , a gerillaharc a védekező csapatoknak hatalmas taktikai előnyt tartogat .
Biztonsági őrök zavarták el a Párbeszéd aktivistáját egy NER-hez köthető luxusjachttól
Megy a habzsidörzsi közpénzből , uniós forrásból , és még ki tudja milyen disznóságból ! Még jó , hogy vannak emberek , akik bemutatják a NER , lopásait , parazita tevékenységüket , hogy rájöjjenek a gondolkodó emberek , miért van ekkora infláció és áfa az országban , valahonnan ki kell termelni a yacht és más luxus gépek , berendezések házak , utazások , karórák , gucci táskák , stb árát , amit ezek a NER tolvajok megvesznek közpénzből , valaminek a korrumpálásából , és ki tudja miből ! Lassan élheti a magyar ember a horty korszakot az urak habzsolják az életet , büntetlenül lophatnak , a dolgozó becsületes embernek lassan nélkülözni kell !
Hihetetlen – Pataky Attila megosztja otthonát Orbán Viktorral
@Qqberci: Biztos , hogy nem volt százas , nézd meg 83-ban készült Pártfogolt című filmet , abban a vége fele van egy részlet szabadtéri koncertet ad az edda valami faluban , ez a barom úgy ugrál ki a színpadra mint egy csimpánz , egyszerűen állati amit művel .
Nacsa Lőrinc: aki templomot épít és újít fel, az a jövőre gondol
Papok a pártállam szolgálatában , privilégiumért stb kiváltságok motiválják őket , némelyiknél meg a komcsi beidegződés,a régi rendszer honvágya , már volt ilyen Magyarországon ,1947 -1991 között besúgásban , jelentésekbe kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Van kivétel , de azok nagyon kevesen vannak . Volt pap ismerősöm mesélt sokat kollégáiról .
Bayer Zsolt gondolatai most Zelenszkij micsodája körül forognak
Ezen az embernek nevezett lényen , látszik , hogy valami mentálisan nincs rendbe ! De kívül is van baj , hogy állnak a szemei a ferde szája , lehet , hogy apuka anyuka testvérek lehettek vezetéknév alapján , osztrák vagy sváb .
Oroszország semmisnek tekinti a Putyin ellen kiadott elfogatóparancsot
" Oroszország nem ismeri el a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) joghatóságát " Nem kell elismernie , de ha Oroszországon és elvtársi országain kívülre lép putyin , ott viszont le fogják tartóztatni , és előállítani , kezdi magát az orosz " medve " ketrecbe zárni , mivel sok ország icc egyezmény elfogadása mellett döntött !
A törökök után már a magyarok sem támogatják a svédek NATO-tagságát – pedig tegnap már megvolt a kitűzött időpont
Fájni fog a törököknek , de ha követik a magyarok , nekik is , mert ennek valamilyen következménye lesz pénzügyi , gazdaságpolitikai ! Már esett komoly összegtől el Magyarország, nem is olyan régen kb 5 hónapja a ruszkik kiszolgálása miatt , ugyanis Amerika 3000 millió dollárt osztott szét az Ukrajnával szomszédos országok között de Magyarország semmit nem kapott , orbánék politikája miatt , csak a kárt okozzák ezek az illiberális söpredékek !
Breaking! A Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsot adott ki Putyin ellen
Helyes ! Legalább ide sem jön többet ! Kevés helyre tud kimozdulni mert sok ország együttműködik az icc-vel , ráadásul ha megdöntik a hatalmát " mert örökké nem tart semmi " akkor az ellenlábas hamar meg tud szabadulni tőle, nagy valószínűséggel örökre , mert ha kiadják , onnét neki a koránál fogva nem lesz visszaút , gondolom már vannak akik hajaznak rá , hogy megszabaduljanak tőle , teljesen demokratikus körülmények között , ez nagy lehetőség egyike !
A nyugat bűne az '56-os forradalom – Újra ezt szajkózzák az oroszok
@csak úgy...: Páran nagyon viccesek , még , hogy nyugat cserben hagyta Mo-t , nem hallottam olyant , hogy nyugat mondta volna csináljatok forradalmat ! Amúgy meg Hruscsov idősebbik fia nyilatkozta egy geogafi műsorban kérdezek rá 56-ról mit tudott mit hallott családon belül , azt mondta , hogy azért jöttek vissza 56 a szovjet csapatok , mert nem akarták , hogy a horthyhoz fajta rendszer, vissza ne jöjjön a keleti blokkba ! Tehát miattuk szopott Magyarország .
Őrült drága lesz a húsvét – Legalább 40 százalékkal fizetünk többet
Kinek mit intézett a kormánya ! Majd átlépünk Szlovákiába nagy bevásárlást tartani , nincsen messze 15 km .
Az akkumulátorgyár miatt Győrtől az összes termőföldet elvehetik – Retteg a kertváros a várható zaj és bűz miatt
Nehéz lesz megvalósítani , ugyanis az összes környező erdő ami szomszédos a szántóföldekkel mind natura 2000 és tájvédelmi körzet , ráadásul az erdőség Kisalföld legnagyobb egybefüggő erdeje , ami a Duna meder sülyedése miatt , az alacsony talajvíz miatt így is pusztul , továbbá hatalmas terület honvédelmi körzet , és ott a katonai lőtér , valamikor szovjet magyar harckocsi lőtér volt , előtte a Monarchia lőtere volt , teli hadianyaggal , és ma is volt lövészet , amúgy közel lakom a lőtérhez , nagyon . Úgy hogy sok a dolog ami megfúrja a projektet ! Se a Szentivániak , sem kertvárosiak , de a Győriek sem akarják , mivel nagy a közelség ! Amúgy is túl van a körzet iparosítva ! Ipartelep , ipari park , kikötő , vagongyár , nemag audi és sok más kisebb nagyobb cég !
Putyin: Oroszország gazdasága új modell szerint kezd fejlődni
@rokker33: Csak szedjél széjjel több mobiltelefront , aztán nézd meg benne a bioszt , intel texas , hiába Korea , vagy Kína gyártja az alaplapot az usából veszik , az orosz gazdaság meg már kisebb gdp-vel rendelkezik mint pl Hollandia , azért érdekes egy akkora országnak így össze tudott zsugorodni a gazdasága , a háborúk meg ezt gyorsítják , de Oroszország nem csak elektronikai téren maradt el , hanem szinte mindennel , amúgy vannak orosz barátaim , még az itt állomásozásuk alatt haverkodtunk össze , az internet újból összehozott minket , és tőlük tudom , hogy nem rózsás a helyzet náluk , de a háború előtt sem volt az ! Pont olyan [email protected] vezetés van ott is mint itt !
Putyin: Oroszország gazdasága új modell szerint kezd fejlődni
Csak a fejlődéshez , modern technika és technológia is kell , pl nem látok a piacon orsz gyártmányú számítógépet szoftverrel , vagy mobiltelefont , de egy mp3 lejátszót sem , vajon miért !
Lázár szerint "Magyarországot politikai okból ideológiai viták és a szuverenitáshoz való ragaszkodása miatt büntetik"
Posztkommunisták ismertetőjele , ha szembesítik őket a disznóságaikkal , akkor egyből az országgal takaróznak , mindig más , ők sohasem , itt a példa , " Magyarországot politikai okból ideológiai viták és a szuverenitáshoz való ragaszkodása miatt büntetik, " persze a fidesz által szellemileg leépített , gondolkodást mellőző hívőknek egy mantra , hogy lehessen fújni , mint bolond a sípot . Ellenben a valóság , a büntetések a kormány és a kormánytagok korrupciós , és már folyósított Uniós felzárkóztatási pénzekhez köthető bűncselekményeik " korrupció stb " , és az állandó kötelezettségszegéseik , és szerződésszegéseik miatt van ez a valóság !
Orbán Viktor ismét üzent: Brüsszelben, Washingtonban és Kijevben is tisztelniük kell a magyarokat
Ez a csörgősipkás toporzékoló porondmester , nem tudja , hogy a tiszteletet kiérdemelni szokták , nem pedig kapni , faji ,politikai , és hovatartozás miatt !
Már vissza is tették a kordont, amit az ellenzék elbontott kedd reggel a Karmelita kolostornál
" lebontotta Karmelita kolostor előtti kordont, ami megakadályozta, hogy újságírók kérdezzenek az oda érkező politikusoktól." Jogállamban fel sem építenek ilyent ! Ugyanis a politikusoknak kutya kötelességük válaszolni az újságírók kérdéseire , mivel a politikusok egy demokráciában a nép szolgái , ha ez csorbul , ott már nem lehet sem jogállamról , se teljes demokráciáról beszélni ! Aztán csodálkoznak , mikor indulnak a kötelezettségszegési eljárások , jogállamiság , stb !
Közpénzen utaztatta ki barátait Bátonyterenye fideszes polgármestere Leverkusenbe, a Fradi-meccsre
Ez is egy mérője lesz a jogállamiságnak ! Loptak , hivatali visszaélés , lesz e ennek következménye , meg milyen !