Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom a sötét keleti oligarchákra jellemző, képmutató Nyugat-majmolásnak tartja a magyar külgazdasági miniszter arcba mászó öltözetét, amelyet a Pekingbe történő utazása kapcsán készült fotón tett közzé – írja Szanyi Tibor korábbi MSZP-s képviselő, a mozgalom alelnöke.

"Szijjártó Mészárost alázza" – váratlan helyről érte támadás a külügyminisztert
Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

Szanyi "Szíjjártó Mészárost alázza" című írásában úgy fogalmaz, a sportfelső ára három gyermek után járó havi családi pótléknál is többet tesz ki, bár kétségtelenül olcsóbb Ramzan Kadirov tömeggyilkos csecsen zsoldosvezér minap mutatott Louis Vuitton márkájú terepmintás ruházatánál.

Egy hosszú repülőút nyilván kényelmes viseletet indokol, azonban a kép hátterében feltűnő “nínós” luxusautóhoz, de leginkább Magyarország szociális drámájához a legkevésbé sem passzol

- magyarázza a politikus.

Szanyi Tibor szerint ha egy magyar miniszter a hivatalos útjai során épp a sportosságát akarja kihangsúlyozni, akkor szerencsésebb lehetett volna Mészáros 2RULE elnevezésű ruháiba burkolóznia, ám az ettől való kivagyi elhatárolódás önmagában mutatja a NER repedezéseit.

Az ISZOMM arra hívja fel a magyar politikusok divatozósabb felfogású érintettjeit, hogy a méregdrága karóráik, táskáik, öltözékeik mutogatása helyett inkább a hazai ipart támogassák, ha már a néptől megvonják a jóllét apró örömeit is

- foglalta össze gondolatait Szanyi Tibor.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@frank: Szerintem az húzzon a faszba innen, aki nem ért semmit, és ostobaságával árt az országnak. És emellett még a pofája is nagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Hol itt az alázás!!
csak kérdezem
barátilag
J,L.
percsi
@Németh István: Köztudott, hogy ti fidfanok a kábszeres tompika dumáját faljátok!
Szerinted helyén való az, hogy egy magyar miniszter a hivatalos útja során rikító sportfelsőben képviseli az országot?
Szeretnétek, ha csak negyed annyi eszetek lenne, mint a részeges szanyinak!
verőce21
A kilúgozott, semmiről nem szóló politika vereséget szenved...! - jól mutatja ezt a piszkálódó, Szanyi elvtárs semmiről nem szóló kötözködése...,
ruházatról beszélni, politikában...a semmi témája, ötlete nincsen kategória...! :)
Németh István
A ruházatot illetően! > van un. utazó ruha, és a mai vilgában amikor - igaz egy moslék minisz-terelnök (a hányadék zeleinszkij) megengedheti magának a polós megjelenést bárhol, bármikor - bizony akkor egy fáradtságos repülő úton miért ne lehetne nem is olcsó és nem is egy utolsó sport öltözékben végig ücsörögni a REPÜLŐN??! - Különben gondolom az öltönyét nem az angol leértékelt boltban vette - ha már amelegítője árából ti kb. tíz öltönyt vehetnétek! Csak-úgy!
A szanyi hasonlítása a Szíjjártó gentlemanyushoz tiszta röhely!!! hova jöhet ez a részeges moslék, ez a XIII. kerületi cigánytelepről való suttyó egy inteligens, képzett és bizoy nagy munka-bírásó Úri emberhez, aki ráadásúl a saját hazája érdekeiért kardoskodik! NEM ELLENE, mint az a vakarék!!?
Az usa-nató, az Eu.vezetés; ÉS a moslék usa nagykövet pocsékba - bocsika pöcsre - menetelét illetően váltózás nincs!
Németh István
Na most aztán a Mészáros és a Szijjártó miért is alázná és basztatná egymást!? Ja hogy a Szíjjártó megmondta neki, hogy a sportpálya építésénél munkások és dolgozók alkamazására csak akkor kerülhet sor ha, anyag is van, meg terv is, meg jóváhagyás is az építéshez, persze meg stb. Na a kioktatás hatott!
Ezen a Mészáros úgy bepipult, hogy megmondta a magáét a Szíjjártónak, hogy jobban teszi ha a kínaiakkal tárgyal > szíveskedjen nem sport ruhába megjelenni, inkább vesz neki egy alkalmi öltönyt a használt ruhaboltban! A Szíjjártó erre megsértődött mert neki csak a "teleki piacról" való öltöny kell! És ha a Mészáros úr zsugori akkor megveszi ő maga!
Különben ők is tartják magukat; az usa-nató, az Eu.vezérkar, és az usa nagykövet beérési vona-lához!
csagyi
@sgl: A saját magán megtapasztaltak alapján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.