Egy zárt Facebook csoportból érkezett az aggasztó hír, a kórház megerősítette, hogy megkapta a bejelentést – számolt be a Magyar Hang.

Penészes kenyér és romlott felvágott – ezt kapták a betegek a Szent János Kórházban

Fotó: Észak-budai Szent János Centrumkórház/Facebook

A II. kerületben élők nevű Facebook csoportba töltött fel egy képet a csoport egyik tagja, melyhez az alábbi szöveget írta:

A János-kórház gasztroenterológiai osztályán a tegnapi napon ezt a reggelit kapta édesanyám. A felvágottat ugyan megette, de valószínűleg az is romlott lehetett mert utána hányt és egész délelőtt nagyon fájt a hasa. Nem tudok elmenni emellett a felháborító eset mellett. A kórháznak azonnal jeleztem.

Régóta téma a kórházakban a betegek számára felszolgált étel, állandó problémák övezik az ügyet. A mostani eset önmagában is elég lenne, azonban különösen aggasztó részlet, hogy a gasztroenterológiai osztályon történt, ahova emésztőrendszeri problémákkal kerülnek be a betegek.

A Magyar Hang a fotót is közölte a cikkben, ahol a penészes kenyeret láthatjuk. Ezt kapják azok, akiknek az étkezésére különösen nagy gondot kéne fordítani a súlyos, esetenként akár életveszélyes problémáik miatt.

A lap megkereste az Észak-budai Szent János Centrumkórház sajtóosztályát, ott elmondták, hogy a bejelentést megkapták ugyan, de azt is leszögezték, hogy ételeket külső szolgáltató biztosítja.

Forrás: Magyar Hang

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
"leszögezték, hogy ételeket külső szolgáltató biztosítja."
Igen, csak nem osztják ki mindet a betegeknek, tárolják, hogy majd kevesebbet rendelhessenek - így az megpenészedik, megromlik! Ez a kórház bűne!
drrotf
A beteg aki állítólag azért van kórházban hogy gyógyítsák , ha a kórházban kapott ételtől lesz rosszul, mert az étel amit ott szolgálnak fel, romlott, akkor a nyilatkozó szerint a kórház nem felelős, mert nem ők szolgálták fel az ennivalót!Ez az álláspont pont olyan mint a kormányé amikor azt mondja, hogy az világ méretű inflációért ő nem felelős. Az országban háborús vészhelyzet van és Orbán a Parlamentben kijelentette, hogy ezután mindenért ő lesz a felelős, de a világméretű inflációért még egy csöpp felelősséget sem vállal.Mindenki más a felelős , csak Ő nem, noha ez az infláció háromszorosa az eus átlagnak, és a környékbelinek is több mint kétszerese!Könnyen tanul a magyar ember úgy látszik, különösen ha a munkáját ért felelősség áthárításáról van szó! Orbán ebben példát mutat, rossz példát!
134.bátor
Rohadna meg az összes fideszes, amiért ezt tették ezzel az országgal!
Nessy
@vacsi: Naponta a beteg létszámnak megfelelő mennyiséget rendelnek. A megfelelő bontásban. Normál, kímélő, egyéb diétás ételek. Az osztályokon ételt nem tárolnak, pláne nem két napig.
jáger laszló
A nem friss kenyér akár 1 nap alatt is +penészedik,ha k szekrényben tárolják
Azt nem hiszem L hogy penészesen szolgálták fel neki és a többi betegnek a kenyeret és a romlott szalámit!!
Itt valami nem stimmel azt hiszem!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kulabombaafityiszre
Ha gyúcsány lenne kórház sem lenne,meg szent jános sem lenne,a betegeket a parkban etetnék,
igaz nem lenne penészes kenyér meg romlott felvágot,de fizetni kellene azt a csúnya vizit,meg ápolási díjat a 300 ill.600 forintot.Pedig az egészségügy nem üzlet csak kurva sokba kerül.
drrotf
@Philip Marlowe: Talán inkább a feljelentés helyett az elhárító nyilatkozat helyett ki mellett volna vizsgálni az estet és utána nyilatkozni, mert mégis csak a kórházi ellátás során történt az eset!Az pedig ilyenkor egyáltalán nem számít hogy ki miben hisz, a tények a döntőek!Ehhez kellene tartani magunkat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.