A DK a Fidesz nyomdokain halad, legalábbis ami a politikai kommunikációt illeti. Íme: "Viktor, az áremelő".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
A kedves választók ezt a szintet értik. Végre eltanultak valami hasznosat a fidesztől.
kereső
A DK még sokára éri el azt a "szintet", amit a fideSS produkál immár 20 éve. Ne is érje el azt, de ez a videó ül, kedves hvg. Egy otromba, hazug fideSS ellen mégis hogyan kellene kommunikálni? Csipkés kesztyűben, eltartott kisujjal? Ha, emlékeim nem csalnak, ti a "gyurcsány show" videón, és a többi fideSS otrombaságon, és hazugságon csak kéjelegve tudtatok megszólalni. Most, amikor a DK(gyurcsány) , a saját fegyverét forditja orbán ellen, akkor fanyalogtok, és kifogásoljátok a "stilust"?? Milyen függetlenek vagytok ti? Vagy orbánt nem szabad bántani- mert őt csak dicséret illeti, és hódolat? Mi lenne, ha leszoknátok a kettős mércéről- amúgy nagyon függetlenként!
Másoló
"viktor az áremelő"az egész geci ner-ben
huhuhu
kereső
Azért felhivnám a kedves nagyérdemű, és a hvg figyelmét egy "apróságra: amig a fideSS videó(k) hemzsegnek a hamis állitásoktól, a valóság elhajlitásoktól, a hazugságoktól- a dk vidóban szó nincsen erről. Ez a szintiszta igazság- a való világunk. Szóval- nem egy a két "szint".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.