Veszélybe sodorja a helyreállítási pénzek lehívását a kormány azzal a lépésével, hogy korábbi ígérete ellenére mégsem vezeti ki jövőre az extraprofitadókat. Az Európai Unió Tanácsának határozata alapján Magyarországnak 2023 negyedik negyedévére döntenie kell a következő átmeneti adóintézkedések kivezetéséről: a pénzügyi szervezetek extraprofitadója, a biztosítókat terhelő extraprofitadó, az energetikai vállalkozások extraprofitadója, a kiskereskedelmi szektor különadója, a távközlési szektor extraprofitadója, a gyógyszergyártói befizetések különadója. ... és ez mi baszodalásan? FIDESZ SZANKCIÓ! évi 1257 mrd sarc, szankció!!!

Forrás: 24.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Kellenek ezek az adók, hogy tudjanak pl. nyugdíjat fizetni...!
Egyébként is, az eltorzult gazdasági helyzet miatt egyes szektorokban irreális hasznok keletkeznek...! :)
Qqberci
@verőce21: Mitől is torzult el a gazdasági helyzet? Attól, hogy a csútkány csipet csapata több ponton belerondított a piaci működésbe...
Menőmanó
A kúúúrmány eléggé szemmel láthatóan az uniós pénzek jövetele ellen dolgozik, Mindent megtesz azért, hogy ne kapjuk meg.
Így trenírozza a birkákat meg a gombákat az unió ellen, egyelőre úgy tűnik eredménytelenül, mert a többség az Európai Unióhoz ragaszkodik, nem a szovjet unióhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.