Szijjártó Péter arról beszélt, hogy Orbán Viktor kérésére a szerb hatóságok hamarosan kiengedik az elfogott három koszovói rendőrt.

Szijjártó: Orbán kérésére a szerb hatóságok hamarosan kiengedik őrizetből az elfogott három koszovói rendőrtMTI/Vajda János

Aleksandar Vucic szerb elnök arról tájékoztatta Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy a múlt heti találkozójukon megfogalmazott kérésének megfelelően, a szerb hatóságok hamarosan kiengedik őrizetből a korábban elfogott három koszovói rendőrt – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-vel.

A miniszter elmondta, Orbán Viktor nagyra értékeli a szerb elnök lépését, amelyet súlyos kihívásokkal terhelt időszakban hozott meg, s amely döntés világos bizonyítéka a szerb és a magyar nemzet közötti mély barátságnak és a két ország közötti stratégiai együttműködésnek.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
És azok a szerb rendőrök, mikor kerülnek lakat alá, akik a magyar KFOR katonákra támadtak- lőfegyverekkel Koszovóban? Azt mikor kezdi el szorgalmazni, kérni orbán.? Vagy te.
Péter2
Megint keverik a sz@rt , beleavatkoznak más országok belügyeibe , majd egyszer úgy sikerül , hogy komoly következménye is lehet az ország népére ! Úgy szokott ez lenni !
gina
Aljas kis meleg szöcske, de nem avatkoztok bele más ország dolgaiba ugye,? retkes hazug patkány

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.